Cort ACL vandalizat la Cluj. Liderii alianţei vor depune plângere penală

Cort ACL vandalizat la Cluj. Liderii alianţei vor depune plângere penală
Supărare mare în Alianţa Creştin-Liberală (ACL) Cluj, după ce un cort de campanie din centrul oraşului, unde se strâng semnături pentru candidatura lui Klaus Johannis la Preşedinţie, a fost vandalizat. Liderii ACL clujeni vor depune, luni, o plângere penală la Parchet.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, cortul de pe Bulevardul Eroilor unde se strâng semnături pentru candidatura lui Klaus Johannis a fost vandalizat. Politicienii au anunţat de urgenţă poliţia, iar luni va fi depusă o plângere penală la Parchet, spune Marius Nicoară, copreşedintele ACL Cluj.

"Cortul în care noi strângem semnăturile a fost vandalizat, în sensul că sigla Alianţei Creştin-Liberale a fost tăiată cu cuţitul şi luată de acolo. Noi am sesizat deja organele de anchetă, poliţia a venit, a constatat şi luni vom depune o plângere penală pentru că o astfel de faptă de vandalizare şi de lovire a intereselor ACL se pedepseşte, conform Codului de Procedură Penală, cu o lună până la trei luni închisoare.

Sigur că vom cere ca poliţia să îşi facă rapid datoria, să verifice pe camerele de supraveghere pe care le are primăria imaginile, ca să identifice persoana care a făcut acest lucru şi să fie pedepsită conform legii", a afirmat Marius Nicoară.

Reprezentanţii partidului au menţionat faptul că acesta este primul caz de vandalizare a afişelor sau a corturilor ACL.

 

Comenteaza