Cristian Bușoi: Nu putem spune că balanța se înclină într-o direcție sau alta

Cristian Bușoi: Nu putem spune că balanța se înclină într-o direcție sau alta
Candidatul pentru funcția de președinte al PNL, Cristian Bușoi, a declarat vineri, într-o conferință de presă că moțiunea sa a fost semnată de 17 președinți de filiale din teritoriu, dar că nu se poate spune, în acest moment, spre cine înclină balanța în competiția internă.

"Eu cred că, în toate filialele, opiniile sunt împărțite. Nu cred că există nicio filială, poate câteva sectoare care mă cunosc foarte bine, sunt președinte la București și, mă rog, par foarte hotărâte, dar acolo sunt delegații mai puțini.

În ceea ce privește județele, în toate organizațiile noastre sigur că există păreri împărțite și, oricum, nu există peste tot opinii definitive și finale. Urmează ca fiecare dintre noi să mergem, să ne expunem punctul de vedere și moțiunile. Vorbim de un congres cu 5.000 de oameni, un congres foarte mare, în care, până la urmă, opțiunea va fi individuală, a fiecărui delegat. (...) Cred că e greu în acest moment să spunem că balanța se înclină într-o direcție sau alta", a spus Cristian Bușoi într-o conferinţă de presă la Bistriţa, citat de agerpres.ro

Comenteaza