Cum a reacționat conducerea PSD Cluj, după condamnarea lui Avram Gal: „Un moment dificil”

Cum a reacționat conducerea PSD Cluj, după condamnarea lui Avram Gal: „Un moment dificil”
| Foto: Facebook.com/Avram Gal

Social-democrații trebuie să se reorienteze rapid și să găsească un nou candidat pentru funcția de primar al municipiului Câmpia Turzii.

Avram Gal, președintele PSD Câmpia Turzii și patronul restaurantului Transylvania Steak House, care se pregătea pentru a intra în cursa pentru șefia primăriei orașului la alegerile de anul acesta, a fost condamnat la 5 ani de închisoare cu executare pentru traficul de influență.

ZIUA de CLUJ l-a contactat pe secretarului executiv PSD Cluj, Alexandru Cordoș, pentru a afla situația din partid și ce se va întâmpla cu candidatura pentru primăria Câmpia Turzii.

În primul rând, nu comentăm deciziile și hotărârile justiției. Vom lăsa lucrurile să curgă firesc deoarece este o hotărâre în primă instanță. Nu este definitivă. Domnul Avram Gal și-a dat demisia din toate calitățile și funcțiile pe care le avea în PSD. A ieșit din viața politică. Este clar că este o situație dificilă. Vom lăsa justiția să-și spună ultimul cuvânt.

Vom avea o întâlnire la nivelul organizației județene și la nivelul organizației locale în care vom stabili din perspectivă organizatorică cum se va continua activitatea. Celelalte decizii le vom anunța în funcție de momentul în care se vor întâmpla. Legat de candidatura primăriei Câmpia Turzii, nu avem acum un nou candidat.

Organizația de acolo este una puternică, cu mari șanse la alegerile locale. Vom discuta în structurile organizației. Cu siguranță va fi desemnat un alt candidat pentru primăria Câmpia Turzii. Avem 5 consilieri locali acolo, deci este o organizație puternică”, a declarat, pentru ZIUA de CLUJ, Alexandru Cordoș.

La scurt timp după aflarea sentinței, Avram Gal a scris un scurt mesaj pe Facebook, prin care anunță că se retrage din viața politică

Comenteaza