Video Cum decurge campania PNL la Cluj. Buda: „Acolo unde sunt primari liberali lucrurile stau foarte bine”

Cum decurge campania PNL la Cluj. Buda: „Acolo unde sunt primari liberali lucrurile stau foarte bine”
| Foto: Facebook.com/Daniel Buda

Au rămas mai puțin de două săptămâni până la alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie, iar liberalii clujeni continuă campania electorală prin județ.

Invitat la ZIUA LIVE, eurodeputatul Daniel Buda, liderul PNL Cluj, a vorbit despre modul în care decurge campania la nivelul județului.

De la niveul Parlamentului European încercăm să gestionăm această problemă de avea aceleași condiții la țară ca și la oraș. De aceea avem aceste investiții pe zona de infrastructură, pe zona medicală, etc. Mă bucur foarte mult să constat că, la Cluj, acolo unde avem primari liberali și o spun răspicat: acolo unde sunt primari liberali lucrurile stau foarte bine.

Pe mai departe avem multe lucruri de făcut și este normal să fie așa. Din păcate, dacă ne ducem în Apahia de exemplu, iertați-mă că fac această comparație, nu aș fi vrut să fac această comparație, dar în Africa de Sud, unde am fost în urmă cu 3 ani de zile cu fermierii, piețele sunt mai bine puse la punct.

Pe marginea drumului, cei care opresc acolo își riscă viața pentru un kg de cireșe, mi se pare absolut inadmisibil. Acolo unde au fost administrațiile liberale lucrurile sunt într-o logică normală și sunt cum ar trebui să fie. Am fost la Beliș, la Râșca, la Măguri-Răcătau și pot spune că este o diferență majoră între cele trei comune și Mărișelul unde avem primar liberal.

Sigur că președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, și-a făcut datoria și a modernizat drumurile județene fără să țină cont dacă primarul este de la PNL sau de la PSD. Totuși, sunt foarte multe lucruri care țin de primarul din localitate. Unde am avut primari liberali, acele comunități au prosperat”, a declarat, la ZIUA LIVE, Daniel Buda.

Tocmai de aceea îi indemn pe oameni să voteze administrațiile liberale pentru că sunt cele care au demonstrat că știu să facă performanță pentru cetățeni. Nu trebuie să mă creadă pe mine pe cuvânt, dar îi rog să meargă să vadă ce s-a întâmplat în Apahida și să meargă să vadă ce s-a întâmplat în Florești. O să vadă diferențele cu proprii ochi. Sunt niște lucruri care le arată faptele și realitățile din teren. Doar la Cluj-Napoca s-au atras fonduri europene de 4,5 miliarde de euro. Întotdeauna acolo unde au fost administrațiile liberale au existat oameni performanți care s-au preocupat de creșterea nivelului de trai” - Buda.
Comenteaza