Cum și-a început mandatul de europarlamentar Diana Șoșoacă: „Este izolată în penultimul rând”

Cum și-a început mandatul de europarlamentar Diana Șoșoacă: „Este izolată în penultimul rând”
| Foto: digi24.ro

Prezentă la ședința de constituire a noului Parlament European, Diana Șoșoacă, îmbrăcată în costum popular, a susținut că va aduce la Strasbourg lucrurile cu care a devenit cunoscută în România: un preot să sfințească birourile „pline de satane”, icoane și amenințări cu procese.

Totuși, Diana Şoşoacă va rămâne un personaj izolat în Parlamentul European, a spus la RFI eurodeputatul PNL/PPE Gheorghe Falcă. „Nu veţi vedea vreun raport condus de doamna Şoşoacă", asigură liberalul.

Şoşoacă s-a dat în spectacol în primele ei zile din PE. Ea a făcut un live pe Facebook, în care a criticat UE pentru sprijinul oferit Ucrainei şi pentru deschiderea faţă de comunitatea LGBT, a venit îmbrăcată în port popular românesc şi a spus că va aduce un preot care să sfinţească birourile din PE.

Gheorghe Falcă spune că Diana Şoşoacă este izolată în Parlamentul European: „Ea stă în penultimul rând, este izolată din punct de vedere al grupurilor politice, ea nu a fost primită nici măcar la extremişti, pentru că este considerată, lucru care s-a şi autodefinit, pro Rusia în acest război cu Ucraina şi de aceea, la prima intervenţie, şi-a confirmat statutul de europarlamentar pion al Rusiei în Europa, cu dorinţa de a destabiliza UE".

Comenteaza