Video Dăncilă a fost la Cluj să cânte: „Să fie pace pe Pământ, să fie pâine pe masă”

Dăncilă a fost la Cluj să cânte: „Să fie pace pe Pământ, să fie pâine pe masă”

Fostul premier Viorica Dăncilă, proaspăt aleasă președinte al partidului NOI, a organizat mai multe plimbări în orașe precum Brașov, Sibiu sau Cluj, unde a cântat pentru pace, în fruntea unei coloane de aproximativ 50 de persoane îmbrăcate în tricouri mov.

Dăncilă a fost duminică la Brașov, unde a chemat lumea în stradă „să milităm pentru pace”. Coloana formată din câteva zeci de persoane a cântat: „Să fie pace în lume/ Să fie pace pe Pământ/ Să fie pâine pe masă / Și toți ai casei acasă/ Să vină o blândă lumină și nu rachete-n grădină, doar vești frumoase să vină.”

Oamenii au purtat și pancarte pe care scria: „Pacea garantează viitorul omenirii” sau „Copiii lumii doresc pacea”. Potrivit presei locale din Brașov, la „Marșul Păcii” au participat aproximativ 50 de persoane. Anterior, Viorica Dăncilă a organizat astfel de plimbări și la Cluj sau Sibiu.

Marșul de la Cluj-Napoca avut loc în 12 iunie, dar a strâns nici 50 de participanți, iar restul poporului a aflat de eveniment abia acum, de pe Facebook. REPORTERII ZIUA DE CLUJ au fost prezenți la marș și au relatat aici cele întâmplate.

La ultima sa vizită la Cluj, în calitate de premier, Dăncilă a fugit de furia oamenilor și s-a întâlnit cu membri PSD într-un restaurant din Gheorgheni.  

Comenteaza