Video Daniel Buda, atac „cu talpa” la Sabin Sărmaș: „Astfel de mincinoși și ipocriți n-au ce căuta în spațiul opiniei publice”

Daniel Buda, atac „cu talpa” la Sabin Sărmaș: „Astfel de mincinoși și ipocriți n-au ce căuta în spațiul opiniei publice”
| Foto: Facebook.com/Daniel Buda

Liderul PNL Cluj s-a arătat foarte deranjat de Sabin Sărmaș, deputat ales pe listele PNL și actual candidat independent la primăria Cluj-Napoca, care i-a numit, într-o postare pe rețelele de socializare, pe bătrânii clujeni drept „oi care votează cu Boc”.

Daniel Buda, europarlamentar și președinte al PNL Cluj, a vorbit, la ZIUA LIVE, despre campania electorală de la Cluj-Napoca vizându-l, în principal, pe fostul liberal Sărmaș.

Avem o campanie electorală la locale pe care pe mine mă surprinde puțin, cel puțin la nivelul municipiului Cluj-Napoca. Vedem că, din nefericire, oameni care au plecat de la PNL, astăzi se erijează în salavatorii planetei, fără să ne spună ce au făcut timp de 4 ani în Consiliul Local, 4 ani în Parlamentul României.

Vedem că acești oameni, și aici e vorba doar de Sabin Sărmaș, nu a reușit să pună nimic pe masa clujenilor din ceea ce înseamnă activitatea domniei sale.Domnul Emil Boc s-a bătut pentru ceea ce a însemnat drepturile celor din zona IT-ului, atunci când Guvernul, care trebuie să recunosc că uneori mai face greșeli, a tăiat facilitățile fiscale pentru IT-iști.

Domnul Sabin Sărmaș care era președintele Comisiei de IT în momentul respectiv și era din această zonă nu verbalizat niciun cuvânțel pe această chestiune. Mai mult, același domn care vine astăzi și spune cum o să ne ducă pe lună pe toți, a avut în gestionare Cloud-ul regional pe care l-a dus la Beclean. Să ne înțelegem, el fiind bistrițean.

De asemenea, nu l-am văzut pe Sabin Sărmaș să vină să-și rupă hainele de pe domnia sa legat de centura Clujului care n-a fost finanțată prin PNRR. Astăzi vine și ne explică cum o să vină el să facă tot felul de drumuri pe tot felul de rute alternative copiind astfel proiectele pe care primăria Cluj-Napoca le are în execuție și în proiectare”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Daniel Buda.

Sabin Sărmaș a avut o postare controversată pe pagina sa de Facebook, pe care a șters-o ulterior, în care i-a făcut „oi” pe bătrânii din Cluj-Napoca deoarece votează cu Emil Boc și sunt înțepeniți în proiect.

Daniel Buda, atac „cu talpa” la Sabin Sărmaș: „Astfel de mincinoși și ipocriți n-au ce căuta în spațiul opiniei publice”

„În același timp, o chestiune care m-a deranjat foarte mult. Pur și simplu mi se pare o lipsă respect incomensurabilă să te referi așa la bătrânii din comunitate, expresia domniei sale fiind «o turmă de oi care votează cum le dictează lor conștiința». Nu poți spune asta despre persoanele în vârstă. La aceste persoane care au construit în Cluj trebuie să ne uităm cu mult respect. Noi, din păcate, nu putem să zugrăvim cât de mult au construit acești oameni. Iată cine dorește să ne fie nouă primar și care vine să verbalizeze enorm de multe soluții pe care nu le-a pus niciodată pe masă. În opinia mea, astfel de mincinoși și ipocriți n-au ce căuta în spațiul opiniei publice. Eu pot să înțeleg că suntem în campanie electorală, dar mi-aș dori ca la Cluj să avem o altfel de campanie”, a subliniat Buda.

Comenteaza