Video Daniel Buda, după ce a fost ales prim-vicepreşedinte al Comisiei pentru agricultură din PE: „Voi continua și în acest mandat activitatea pe teren”

Daniel Buda, după ce a fost ales prim-vicepreşedinte al Comisiei pentru agricultură din PE: „Voi continua și în acest mandat activitatea pe teren”
| Foto: Facebook.com/Daniel Buda

În urma reuniunii constitutive a Comisiei pentru agricultură și dezvoltare rurală (AGRI) din Parlamentul European, clujeanul Daniel Buda fost ales Prim Vicepreședinte în noua legislatură.

Liderul PNL Cluj și-a reiterat asumarea angajamentului pentru sectorul agricol pe care l-a susținut și în precedentul mandat de eurodeputat.

Doresc să le mulțumesc pe această cale colegilor din AGRI și totodată colegilor liberali din Parlamentul European pentru încrederea acordată și totodată reiterez asumarea angajamentului meu pentru sectorul agricol.

Având în vedere rolul important pe care îl joacă Comisia pentru agricultură și dezvoltare rurală (AGRI) în elaborarea politicii agricole comune (PAC), nu face decât să-mi ofere oportunitatea de a reprezenta, ca și până acum, interesele agricultorilor Români și Europeni.

Voi continua și în acest mandat activitatea pe teren pentru a vă reprezenta interesele cât mai bine cu putință în cadrul comisiei. Vă mulțumesc încă o dată pentru colaborarea de până acum și sper să avem în continuare rezultate cel puțin la fel de bune!”, a transmis Daniel Buda.

Comenteaza