Daniel Buda, după scandalul făcut de Șoșoacă în PE: „Aduce o imagine negativă României”

Daniel Buda, după scandalul făcut de Șoșoacă în PE: „Aduce o imagine negativă României”
| Foto: Facebook.com/Daniel Buda

Eurodeputatul clujean Daniel Buda condamnă comportamentului Dianei Șoșoacă care a făcut un adevărat circ, joi, în Parlamentul European.

Potrivit liderului PNL Cluj, comportamentul Dianei Șoșoacă nu doar că subminează valorile acestui forum, dar aduce și o imagine negativă României. 

Președinta Parlamentului European, Roberta Metsola, a cerut scoaterea Dianei Șoșoacă din plenul Parlamentului Europan după ce aceasta a încercat să întrerupă discursul eurodeputatei Valerie Hayer.

În Parlamentul European, fiecare membru are dreptul să-și exprime opinia, dar este esențial ca acest lucru să se facă într-un mod civilizat și respectuos. Comportamentul Dianei Șoșoacă nu doar că subminează valorile acestui forum, dar aduce și o imagine negativă României.

Sper că cei care au votat-o vor înțelege că un astfel de comportament nu contribuie la rezolvarea problemelor. Respectul și dialogul civilizat sunt esențiale pentru progresul real”, a transmis Daniel Buda.

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost dată afară, joi, din plenul Parlamentul European, în timpul dezbaterii care precede supunerea la vot a candidaturii Ursulei von der Leyen pentru un nou mandat la conducerea Comisiei Europene.

Comenteaza