Daniel Buda merge să facă ordine în PNL Bistrița-Năsăud. Va coordona organizația județeană

Daniel Buda merge să facă ordine în PNL Bistrița-Năsăud. Va coordona organizația județeană

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a anunţat vineri seara că europarlamentarul Daniel Buda, lider al PNL Cluj, va prelua coordonarea filialei PNL Bistriţa-Năsăud, în urma unei întâlniri avute la Bistriţa cu liderii locali, primari şi parlamentari liberali.

Pe lângă liderul PNL Cluj, Nicolae Ciucă a mai fost însoţit de Lucian Bode şi Dan Motreanu.

"Alături de colegii din organizaţia PNL Bistriţa-Năsăud, am făcut o analiză a rezultatelor de la alegerile din iunie şi am discutat despre obiectivele pentru următoarele alegeri. Scorurile obţinute, 44% în municipiul Bistriţa şi aproape 35% la şefia Consiliului Judeţean, ne arată că munca depusă începe să dea roade, dar şi că avem încă multe de făcut. Îi mulţumesc europarlamentarului Daniel Buda pentru că a acceptat să fie coordonator şi responsabil de întreaga activitate a organizaţiei judeţene. Avem încă multe de făcut pentru a continua şi finaliza proiectele de dezvoltare şi modernizare din municipiu şi judeţ", a scris liderul PNL pe Facebook.

Daniel Buda merge să facă ordine în PNL Bistrița-Năsăud. Va coordona organizația

În urma alegerilor locale din 9 iunie, preşedintele PNL Bistriţa-Năsăud, Ioan Turc, a pierdut funcţia de primar al municipiului Bistriţa, pe care o deţinea de la precedentele alegeri, câştigător fiind candidatul PSD, Gabriel Lazany.

Comenteaza