Video Daniel Buda nu-l iartă pe Sabin Sărmaș: „Este astăzi brațul lung al PSD-ului cu care dorește să pună mâna pe Cluj”

Daniel Buda nu-l iartă pe Sabin Sărmaș: „Este astăzi brațul lung al PSD-ului cu care dorește să pună mâna pe Cluj”
| Foto: Facebook.com/Sabin Sărmaș

Liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, îl ia din nou în colimator pe deputatul Sabin Sărmaș, fostul său coleg de partid, care tocmai și-a anunțat candidatura pentru un nou mandat în Parlamentul României, de această dată ca independent.

Eurodeputatul clujean a spus, la ZIUA LIVE, că fostul liberal este acum brațul lung al PSD-ului, amintind și de relația sa de rudenie cu liderul social-democraților clujeni, Vasile Dîncu.

Mai este acum un domn care a candidat pe la primărie, domnul Sabin Sărmaș, care este brațul lung al PSD-ului. Trebuie să spunem asta cu toată seriozitatea și cu toată fermitatea. PSD-ul nu a reușit să pună mâna pe Cluj, pentru că clujenii sunt într-o zonă de dreapta, iar acum încearcă să vină cu Sabin Sărmaș. Am văzut potențialul domniei sale la alegerile pentru primăria Cluj-Napoca. Acum vin cu ideea unui candidat indepenent, independent de foarte multe lucruri, dar mai puțin de PSD.

Neamurile nu ți le alegi, ci ți le dă Dumnezeu și nu este un lucru rău să fii nepotul cuiva, chiar și a domnului Dîncu („Am o relație bună cu Vasile Dîncu, profesională. E un om de la care ai multe de învățat. El e rudă cu mama mea, verișor de gradul al treilea sau ceva de genul ăsta. Nici vorbă că aș fi eu nepotul lui, cum se tot vehiculează”, spunea Sărmaș, în urmă cu câțiva ani, despre relația de rudenie cu liderul PSD Cluj – n.red.).

Dar de aici și să vii să te erijezi într-o persoană care tu ești la fel ca îngerii mi se pare o chestiune exagerată pentru viața politică din România. Cred că lumea trebuie să știe: Da, domnul Sabin Sărmaș este astăzi brațul lung al PSD-ului cu care dorește să pună mâna pe Cluj. Eu cred că clujenii vor avea capacitatea de a lua cele mai bune decizii inclusiv în ceea ce înseamnă această candidatură independentă pentru parlamentare a domnului Sărmaș”, a afirmat, la ZIUA LIVE, Daniel Buda.

Liberalul a mai precizat că atât timp cât a fost în Parlament (mandatul 2020-2024) nu l-a văzut nimeni prin Cluj pe Sărmaș. 

Deputatul Sabin Sărmaș, ales pe listele PNL în urmă cu 4 ani și care a candidat ca independent la Primăria Cluj-Napoca, obținând peste 37.000 de voturi și clasându-se pe locul doi, și-a anunțat oficial intenția de a candida din nou la Camera Deputaților. Acesta va candida tot ca independent.

Comenteaza