Daniel Buda: „Realegerea Ursulei von der Leyen ca Președinte al Comisiei Europene marchează un moment esențial pentru UE”

Daniel Buda: „Realegerea Ursulei von der Leyen ca Președinte al Comisiei Europene marchează un moment esențial pentru UE”
| Foto: Facebook.com/Daniel Buda

Eurodeputatul clujean Daniel Buda a felicitat-o joi, printr-un mesaj postat pe Facebook, pe Ursula von der Leyen, reconfirmată în funcţia de preşedinte al Comisiei Europene.

Liderul PNL Cluj susține că, în noul mandat, Comisia Europeană va continua să abordeze provocările actuale și să promoveze valorile europene de unitate, solidaritate și progres.

„«Nu voi accepta ca demagogii și externiștii să distrugă modul de viață european» - Ursula von der Leyen.

Realegerea Ursulei von der Leyen ca Președinte al Comisiei Europene marchează un moment esențial pentru Uniunea Europeană, și nu numai! Președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat Parlamentului European că se va concentra pe politica de apărare, securitate și climă.

Felicitări Ursulei von der Leyen pentru un nou mandat, aleasă cu 401 voturi! Sub conducerea sa, Comisia Europeană va continua să abordeze provocările actuale și să promoveze valorile europene de unitate, solidaritate și progres. Europa este cel mai bun loc din lume unde să îți crești copii dar și unde să îmbătrânești și așa trebuie să rămână”, a transmis Daniel Buda.

Comenteaza