Video Daniel Buda, ultimele detalii din tabăra liberalilor: „Principala preocupare pentru noi este să asigurăm o bună guvernare”

Daniel Buda, ultimele detalii din tabăra liberalilor: „Principala preocupare pentru noi este să asigurăm o bună guvernare”

Liderii organizațiilor județene din PNL au avut mai multe întâlniri în ultimele zile. Au discutat despre relația cu PSD și UMDR în cadrul coaliției de guvernare, dar și despre probleme ale primarilor. Ședințele au fost conduse de premierul și președintele partidului Nicolae Ciucă.

Europarlamentarul Daniel Buda, care este liderul PNL Cluj, a vorbit, la ZIUA LIVE, (VIDEO la finalul articolului) despre aceste ședințe și a relatat pe ce s-au axat discuțiile liberalilor.

„Pot să vă confirm că am avut o ședință lungă duminică seară, de câteva ore bune. Am discutat nu neapărat chestiuni de perspectiva rotativei guvernamentale pentru că pentru noi principala preocupare este înfăptuirea actului de guvernare. Am discutat la modul cât se poate de serios legat de ceea ce înseamnă valorificarea acestor oportunități de a avea enorm de multe resurse financiare din fonduri europene care trebuie să se regăsească în teren în România.

Aceasta a fost principala temă de discuție. Am discutat pe fiecare organizație ce putem face, ce proiecte mature avem. Mă bucur foarte mult că la Cluj avem foarte multe proiecte care se prefigurează a fi în implementare. Fie că discutăm de metrou, centura metropolitană, spitalul de copii, centrul de transplant. Sunt obiective care vor prinde glas din punct de vedere al finanțării.

Evident că au fost discutate și teme de politică, de bucătărie internă a partidului să spun așa. Procesul de evaluare a miniștrilor nu se face doar acum. Miniștrii sunt evaluați tot timpul. Este un proces normal. Principala preocupare pentru noi este să asigurăm o bună guvernare. Avem o șansă istorică cu aceste fonduri europene”, a declarat, la ZIUA LIVE, Daniel Buda.

Comenteaza