Deputatul AUR de Cluj, acuzat de USR că le-a furat amendamentul: „Mi-a spus, zâmbind, că a crezut că nu sunt în sală”

Deputatul AUR de Cluj, acuzat de USR că le-a furat amendamentul: „Mi-a spus, zâmbind, că a crezut că nu sunt în sală”
| Foto: libertatea.ro

Senatoarea USR Anca Dragu a declarat miercuri că liderul deputaţilor AUR, clujeanul Alin Ilie Coleşa, i-a furat astăzi, în dezbaterile din plenul reunit pe legea bugetului de astat pe 2024, amendamentul pentru tichete pentru grădiniţe şi creşe. 

Anca Dragu a declarat la Digi 24 că a avut trei amendamente la legea bugetului de stat pe 2024 care au picat cu succes.

”Mai mult decât atât, un domn de la AUR mi-a furat şi amendamentul, astăzi, la plen, cel pentru tichete pentru grădiniţe şi creşe. El l-a citit pe al meu, l-a furat pur şi simplu. Deci el s-a dus şi a citit amendamentul meu”, a afirmat Anca Dragu, ea precizând că este vorba de liderul de grup al AUR de la Camera Deputaţilor, Alin Ilie Coleşa, scrie news.ro.

Dragu a precizat că amendamentul a picat la vot, dar totuşi este vorba despre ”un furt intelectual”.

”Fiecare parlamentar are un număr de amendamente, le poate susţine, şi eu m-am înscris să susţin acest amendament, care au fost citite înainte. M-am dus la el şi i-am spus, domnule, de ce ai făcut lucrul ăsta? Şi mi-a spus, zâmbind aşa, nu înţeleg de ce râdea la mine, că a crezut că nu sunt în sală. Dar nu conta dacă nu eram în sală şi chiar regula este foarte strictă şi clară, nu citeşti nu susţii amendamentele altui grup parlamentar. Deci despre asta vorbim. Am mai depus un amendament pentru sănătatea femeii şi pentru masa calda au picat toate asta pot să vă spun”, a completat senatoarea.

Comenteaza