Video Diana Șoșoacă a făcut circ în Parlamentul European: și-a pus botniță și a fost scoasă cu forța din sală: „Casa Satanei e aici la Bruxelles”

Diana Șoșoacă a făcut circ în Parlamentul European: și-a pus botniță și a fost scoasă cu forța din sală: „Casa Satanei e aici la Bruxelles”
| Foto: Profimedia

Eurodeputata Diana Șoșoacă a fost dată afară, joi, din plenul Parlamentul European, în timpul dezbaterii care precede supunerea la vot a candidaturii Ursulei von der Leyen pentru un nou mandat la conducerea Comisiei Europene.

„Casa Satanei e aici la Bruxelles”, a spus Șoșoacă după ce a fost scoasă cu forța din plenul PE, scrie Digi24.ro.

Întrebată de jurnaliști ce le cere eurodeputaților, deputata a răspuns: „Să asculte de cetățeni. De ce sunt așa deranjați de o icoană? Suntem creștini, în România sunt 98% creștini. Suntem ortodocși, credem în Dumnezeu. Avem dreptul să vorbim! Unde e dreptul nostru să vorbim. Au tras la loterie persoana care să vorbească. De ce? (...) O altă problemă e comunitatea LGBT, nu vrem să fie convertiți copii noștri”. 

Într-o postare pe Facebook, vicepreședintele PPE Siegfried Mureșan a scris că la Bruxelles „indisciplina și încălcarea regulilor se sancționează imediat” și că Șoșoacă „s-a făcut de râs”.

„Diana Șoșoacă a fost escortată afară din plenul Parlamentului European în timpul dezbaterii privind alegerea Ursulei von der Leyen. Indisciplina și încălcarea regulilor se sancționează imediat. S-a făcut de râs”, a scris eurodeputatul. Mai multe detalii AICI.

Comenteaza