Disprețul unui pensionar de lux reangajat la stat, cu 16.000 de lei lunar în buzunar: „Ce au învățat oamenii cu 1.000 de lei pensie ca să merite mai mult?”

Disprețul unui pensionar de lux reangajat la stat, cu 16.000 de lei lunar în buzunar: „Ce au învățat oamenii cu 1.000 de lei pensie ca să merite mai mult?”
| Foto: https://botosaneanul.ro/

Un fost angajat al Seviciului de Transmisiuni Speciale care s-a pensionat la vârsta de 52 de ani, primește o pensie de 9.515 de lei, plus peste 7.000 de lei în fiecare lună după ce a fost numit șef al Serviciului de Sănătate Publică din cadrul Ministerului Sănătății. Acesta vorbește disprețuitor despre pensionarii cu 1.000 de lei pe lună. 

Daniel Avian Pop, este un fost angajat al Seviciului de Transmisiuni Speciale care s-a pensionat la vârsta de 52 de ani, iar lunar bărbatul primește o pensie de 9.515 de lei.

Acestor venituri li se adaugă și cele pe care le primește după ce a fost numit șef al Serviciului de Sănătate Publică din cadrul Ministerului Sănătății.

Celor 9.515 lei li se adaugă peste 7.000 de lei în fiecare lună, așa că pensionarul de lux Daniel Avian Pop are un venit lunar peste 16.000 de lei. 

Acesta vorbește disprețuitor despre pensionarii cu 1.000 de lei pe lună. ”Fiecare își alege... Sunt vânzători, ce-au muncit ei? Ce au învățat ei în viața asta, ia spuneți-mi? Spuneți-mi și mie ce-au învățat?”, i s-a adresat acesta unui jurnalist Digi24.

Politicienii români mimează că taie pensiile speciale, deși sunt presați de autoritățile europene, care amenință România cu tăierea unor fonduri europene de 3 miliarde de euro dacă nu rezolvă problema pensiilor speciale, care înghit de la an la an tot mai mulți bani din buget.

Comenteaza