După semieșecul din Capitală, AUR protestează și la Cluj: „Vă așteptăm pe toți alături de noi”

După semieșecul din Capitală, AUR protestează și la Cluj: „Vă așteptăm pe toți alături de noi”
| Foto: Facebook.com/AURCLUJ

Liderul AUR, George Simion, a anunțat, printr-un mesaj publicat duminică seară, pe Facebook, că va organiza proteste în fiecare județ din țară. La Cluj-Napoca, manifestația este programată duminică, 9 octombrie 2022, ora 14:00, în Piața Avram Iancu.

Anunțul lui Simion a venit la câteva ore după ce formațiunea politică a reușit să strângă doar 4.000 de oameni la protestul de duminică din București, unde erau așteptați zeci de mii de oameni.

Protestul de duminică s-a transformat într-un scandal uriaș între liderul AUR și fosta sa colegă Diana Șoșoacă, care a organizat la rândul său un protest, în aceeași zi. George Simion a venit cu manifestanții din Piața Universității în Piața Victoriei unde a întâlnit-o pe senatoare cu susținătorii săi.

Cei doi s-au acuzat reciproc de confiscarea protestului, protestatarii din cele două tabere s-au huiduit, iar la un moment dat Șoșoacă a cerut intervenția jandarmilor. Senatoarea ex-AUR l-a numit pe Simion trădător și l-a acuzat de dezbinare.

La câteva ore de la eveniment, Simion a anunțat că va organiza un protest în fiecare municipiu reședință de județ, începând cu ora 14:00.

Peste 10.000 de oameni au fost prezenți ieri (duminică - n.red.) în Piața Universității pentru a protesta împotriva guvernului și nu ne vom oprii la un singur protest.

Protestele împotriva guvernării dezastruoase PSD-PNL-UDMR vor continua în toate județele țării.

Vă așteptăm pe toți alături de noi, duminică, 9 octombrie 2022, ora 14:00, în Piața Avram Iancu din Cluj-Napoca”, este mesajul transmis de reprezentanții AUR Cluj.

Comenteaza