E vremea "foştilor" în PSD Cluj

E vremea "foştilor" în PSD Cluj

Fostul senator Alexandru Cordoş candidează la preşedinţia Consiliului Judeţean Cluj, iar fostul inspector școlar general Valentin Cuibus își încearcă norocul la Primăria Cluj-Napoca.

Alexandru Cordoș a fost numit recent președinte interimar la PSD Cluj. Fost senator social-democrat, Cordoș s-a întors recent în partidul din care plecase în octombrie 2016. De altfel, Cordoș își anunța trecerea la PRU, partidul inventat de Sebastian Ghiță, exact în ziua în care soția sa, Mihaela, era condamnată la 2 ani și 8 luni de închisoare cu suspendarea pedepsei pentru mai multe infracţiuni de trafic de influenţă. Atât senatorul, cât și fiica lor, Andreea, au fost urmăriți penal în mai multe dosare, însă acestea au fost între timp clasate de procurorii DNA.

Cordoș a primit de la șefi misiunea de a organiza, pe repede înainte, campania electorală a partidului în județul Cluj. Noul președinte interimar s-a pus pe el candidat la Consiliul Județean, iar sarcina de a candida la Primăria Cluj-Napoca i-a fost trasată colegului său Valentin Cuibus, fost inspector școlar general şi unul dintre cei mai apreciaţi profesori clujeni.

Deczia a fost luată de câteva zile, însă va fi oficializată abia astăzi.

"Au fost mai multe discuții în teritoriu, în organizațiile noastre, cu primarii și cu toți colegii președinți din care au rezultat mai multe propuneri. Prin urmare, astăzi, o să avem o întâlnire cu primarii, urmată de un Comitet Executiv Județean unde o să se discute toate aceste propuneri, iar după această întâlnire o să facem declarații de presă și o să comunicăm exact tot ceea ce s-a stabilit", a declarat Alexandru Cordoș pentru Ziua de Cluj.

"Suntem mai multe persoane (care doresc să candideze - n.red.), iar Comitetul Executiv va lua decizia astăzi. Suntem puțini întârziați din cauza multor probleme care au fost în organizația județeană în ultimii ani, dar cred că intrăm în graficul alegerilor pentru că în cursul zilei de azi vom valida propunerile de candidați", a explicat Alexandru Cordoş.

Comenteaza