Şedinţă a coaliţiei PSD-ALDE pe măsurile fiscale (surse). Tăriceanu: Guvernul trebuie să decidă ce trebuie să facă

Şedinţă a coaliţiei PSD-ALDE pe măsurile fiscale (surse). Tăriceanu: Guvernul trebuie să decidă ce trebuie să facă
Potrivit unor surse politice, liderii coaliţiei PSD-ALDE se reunesc, luni, la Vila Lac 1, în contextul măsurilor fiscale anunţate de Executiv.

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat, luni, că întâlnirea de la Vila Lac 1 "s-ar putea să fie o şedinţă a celor din PSD " şi că Guvernul trebuie să decidă ce trebuie să facă, referitor la modificările aduse Codului Fiscal.

"Nu am stabilit încă nimic. S-ar putea să fie o şedinţă a celor din PSD, dar asta nu înseamnă că e o şedinţă de coaliţie. Când e vorba de adoptarea în Guvern a unui pachet de măsuri atât de important, rapiditatea nu este factorul cheie, necesitatea de a analize aşezate e un act de normalitate, de minimă înţelepciune. Nu mă întrebaţi ce face Guvernul, pentru că, după cum ştiţi, Guvernul trebuie să decidă ce trebuie să facă", a declarat, luni, Călin Popescu Tăriceanu, fără a preciza dacă va merge la întâlnirea de la Vila Lac 1.

Potrivit surselor citate, liderii coaliţiei PSD-ALDE se reunesc, luni la ora prânzului, la Vila Lac 1.

La ora transmiterii ştirii, premierul Mihai Tudose a ajuns deja la Vila Lac 1.

Din cauza acestei şedinţe extraordinare a coaliţiei de guvernare, întâlnirea preşedintelui PSD Liviu Dragnea şi a premierului Mihai Tudose cu aleşii PSD se amână. Aceasta urma să înceapă la ora 15.00, la Palatul Parlamentului.

Şedinţa de guvern anunţată pentru luni şi care viza propunerilor de modificare ale Codului Fiscal pentru anul 2018, a fost anulată. Premierul Mihai Tudose a anunţat că este posibil ca nici miercuri, în şedinţa de Guvern, să nu fie discutate propunerile de modificare ale Codului Fiscal.

 

Comenteaza