Rareș Bogdan: PNRR ar fi fost deja aprobat cu Marcel Boloş rămas în funcţie. Ghinea răbufneşte

Rareș Bogdan: PNRR ar fi fost deja aprobat cu Marcel Boloş rămas în funcţie. Ghinea răbufneşte
| Foto: Digi24

Rareș Bogdan a declarat că PNRR ar fi fost aprobat deja de Comisia Europeană, dacă fostul titlular de la Fonduri Europene, Marcel Boloș, ar fi rămas în funcție. Ministrul Cristian Ghinea a explodat.

Ministrul Cristian Ghinea, de la USR PLUS, susține că a făcut eforturi ca să țină coaliția unită în jurul proiectului PNRR și de aceea spune că și-a atins „punctul de fierbere” la atacul venit chiar din partea unui partener de coaliție. 

„Când Rareș Bogdan a făcut această măgărie, să spună public că dacă ar fi fost Boloș, ar fi fost mai OK PNRR-ul, a fost momentul în care mi-am atins punctul de fierbere. (...) Atunci, a fost nevoie de o reacție, sunt OK cu reacția asta, nu vreau să continui acest conflict în coaliție, dar dacă e nevoie, am argumente toată ziua”, a declarat Cristian Ghinea, joi seara, la Digi24.

„Dacă (Rareș Bogdan - n.r.) simțea nevoia să avem niște conturi reglate, mă suna înainte și mă întreba care este buba. Chestia asta, în care fiecare este în campanie internă în partid și se trezește să dea castane la miniștrii USR PLUS trebuie să înceteze la un moment dat. Înțelegem, congres, campanie, dar hai, stop! Pe bune, suntem într-o coaliție, este oricum greu de gestionat cu ce probleme avem la guvernare, dacă ne trezim să atacăm așa, aiuristic, miniștrii sau colegii de guvernare, până la urmă ar trebui să se și întoarcă aceste declarații”, a spus ministrul fondurilor europene.

El a mărturisit că l-a deranjat că atacul a venit chiar din partea unui partener de coaliție. „Ce m-a deranjat la povestea cu Rareș Bogdan este: OK, opoziția trăncăne toată ziua, fără legătură cu realitatea, dar oameni din coaliție, care au știut sau puteau să afle foarte ușor - am vorbit cu Rareș Bogdan de multe ori la telefon, dacă este europarlamentar nu înseamnă că știe despre ce e vorba, sunt foarte multe regulamente europene”, a afirmat Cristian Ghinea.

Comenteaza