Ungureanu i-a declarat război colegului de guvernare Bogdan. Replica europarlamentarului: "Îi doresc mai puţine supărări şi frustrări"

Ungureanu i-a declarat război colegului de guvernare Bogdan. Replica europarlamentarului: "Îi doresc mai puţine supărări şi frustrări"
| Foto: Romania TV

Deputatul USR Emanuel Ungureanu a lansat un atac fără precedent la adresa colegului de guvernare Rareş Bogdan (PNL): "Le-am închis robinetul cu bani". Europarlamentarul îi dă replica. 

Deputatul susţine că motivul pentru care Bogdan critică USR-PLUS este că a tăiat surse de finanțare politică. "De aceea atacă Rareş Bogdan pe unde poate conducerea USR şi miniştrii USR-PLUS din actualul guvern: pentru că le-am închis robinetul cu bani şi le dăm afară managerii de spitale care îi umpleau de lovele", a scris Ungureanu, pe pagina sa de Facebook.

Bogdan i-a transmis că nu doreşte să atace pe cineva, cu atât mai puţin pe „colegii de guvernare din USR PLUS”. „Îi doresc multă sănătate şi mai puţine supărări şi frustrări. Nu am nici în intenţie şi nici în acţiune cea mai mică dorinţă de a ataca pe cineva, cu atât mai puţin pe colegii de guvernare din USR PLUS.

Îi recomand cu maximă căldură domnului Ungureanu să citească mai mult decât titlurile de presă, să citească şi declaraţiile, spusele sau postările mele, dacă doreşte şi are timp. Poate atunci ar avea alte reacţii şi nu şi-ar mai victimiza colegii de partid fără niciun motiv real", a spus europarlamentarul liberal.

Grupul PPE din Parlamentul European rămâne în centrul vieții agricultorilor din România și nu numai!

Acesta a mai transmis: "Îi doresc numai bine domnului Ungureanu şi performanţe maxime la guvernare tuturor colegilor din USR-PLUS. Să nu uităm să iubim România în fiecare zi. Împreună!”, potrivit  ştiripesurse.ro.

Comenteaza