Emil Boc a ironizat negocierile din USL: "Întind posturile de vicepremier cum întinzi cârnaţii de Crăciun" VIDEO

Emil Boc a ironizat negocierile din USL:
Emil Boc a ironizat negocierile din USL pe marginea componenţei guvernului. "Întind posturile de vicepremier cum întinzi cârnaţii de Crăciun", a spus primarului Clujului. Acesta a comparat disputele din USL cu scandalurie în care este implicată Bianca Drăguşanu.

Propunerea lui Victor Ponta, ca guvernul să aibă patru vicepremieri, câte unul de la fiecare partid din USL, a fost ironizată de Emil Boc.

"Acum, din nou, este faza doi, si anume faza pe ciolan in care intind posturile de vicepremier asa cum intinzi carnatii de craciun cand ii fabrici, cand ii faci acasa, ca sa ajunga pentru toti", a spus Boc.

În replică, reprezetanţii USL îi aduc aminte lui Emil Boc că şi el a făcut alianţe pentru "ciolan".

"Domnul Emil Boc pare sa uite ca a facut un Guvern cu PSD si o alianta cu PNL ca sa poata sa ajunga la guvernare din 2004 incoace. Probabil ca nu interesul pentru ciolan l-a facut sa-si paraseasca partidul care l-a facut premier", a spus Aurelia Critstea, deputat PSD.

Emil Boc a comparat conflictele din USL cu scandalurile mondene în care este implicată Bianca Drăguşanu.

"Daca va uitati la vreo reforma fundamentala a statului, zero, va veti uita la masuri de sustinere a mediului de afaceri, zero, la locuri de munca, zero. Dar au aceasta abilitate, trebuie sa recunosc, de a inventa conflict din orice si de a tine agenda opiniei publice ocupate cu scandaluri gen Bianca Dragusanu, numai varianta USL", a spus Boc

Replica a venit tot de la deputaul PSD Aurelia Cristea. "Cum comentati asa declaratii sa zic spumoase ca in USL e ca si cu Bianca Dragusanu? probabil ca vrea sa-si ia doctoratul si in miscari populare".

La fel ca şi Emil Boc, preşedintele PDL Vasile Blaga a tranmis presei un comunicat în care susţine că "tot ceea ce contează pentru USL este ciolanul".

 

Comenteaza