Erdogan, reales la conducerea Turciei: "Nimeni nu a pierdut. Au câştigat 85 de milioane de oameni"

Erdogan, reales la conducerea Turciei: "Nimeni nu a pierdut. Au câştigat 85 de milioane de oameni"

Preşedintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, reales duminică, a afirmat, adresându-se miilor de susţinători ai săi strânşi în faţa complexului prezidenţial din Ankara, că la scrutinul de la sfârşitul săptămânii câştigătoarea este Turcia.

“Nu doar noi suntem câştigătorii. Turcia este câştigătoarea. Naţiunea noastră cu toate segmentele sale este câştigătoarea. Democraţia noastră este câştigătoarea. Nimeni nu a pierdut. Au câştigat 85 de milioane de oameni. Acum este timpul să ne unim pentru obiectivele noastre naţionale şi pentru visurile naţionale, lăsând deoparte toate dezbaterile şi conflictele privind perioada electorală”, a spus el, potrivit aa.com.tr.

Erdogan a promis că îşi va dedica tot timpul şi toată energia pentru a munci ca să-şi servească ţara. “Vindecarea rănilor cutremurelor din 6 februarie, dezastrul secolului, şi refacerea oraşelor noastre demolate vor continua să fie în fruntea priorităţilor noastre”, a adăugat el.

Preşedintele a menţionat şi că o prioritate este soluţionarea problemelor cauzate de inflaţie. "Vom continua cu încredere şi stabilitate. Planificăm o economie bazată pe producţie, concentrată pe management financiar, investiţii şi ocuparea forţei de muncă de renume internaţional", a adăugat Erdogan.

Erdogan a promis, de asemenea, că va implementa un sistem care să ajute producătorii din agricultură şi va facilita accesul consumatorilor. Rece Tayyip Erdogan a spus că a fost sunat pentr a fi felicitat de numeroşi lideri ai lumii, de la cei din zona Golfului până la Anglia şi Rusia.

Erdogan şi-a încheiat discursul recitând poezia „Rugăciunea” a lui Arif Nihat Asya.

Etichete
Comenteaza