Exercițiu de imagine din partea premierului? Ciolacu, după călătoria cu metroul și cu o cursă de linie: „Este pariul vieții mele de a nu mă schimba”

Exercițiu de imagine din partea premierului? Ciolacu, după călătoria cu metroul și cu o cursă de linie: „Este pariul vieții mele de a nu mă schimba”
| Foto: Facebook.com/Marcel Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu susține că nu îşi doreşte să se schimbe doar pentru că ''vremelnic'' deţine funcţia de prim-ministru şi de aceea a ales să meargă în vizita de lucru în Germania cu o cursă de linie, acest gest nefiind un exerciţiu de imagine, ci un lucru normal.

Liderul social-democraților a fost întrebat la Antena 3 de ce a ales să călătorească cu un avion de linie în Germania.

''Haideţi să devenim cu toţii normali. Eu aşa am călătorit până acum. Foarte rar eu şi familia mea am călătorit la business, poate la un drum foarte lung. Aşa am călătorit până acum, e un lucru normal, nu o fac pentru imagine, nu o fac ca să candidez, nu o fac ca să... Cum mă uit eu în oglindă când îi dau domnişoarei de la SPP să îmi care mie costumul sau bagajul? Asta este educaţia mea'', a spus Ciolacu.

Prim-ministrul României a precizat că nu este un exerciţiu de imagine ceea ce face şi nici nu îşi doreşte să candideze la prezidenţiale.

''Nu am făcut un exerciţiu de imagine, nu am făcut un exerciţiu de imagine când m-am dus la Sorin Grindeanu cu metroul. Aşa sunt eu. Acum nu mă pot schimba doar pentru că sunt vremelnic prim-ministru, voi continua să rămân la fel. Nu e nici exerciţiu de imagine, nici că îmi doresc să candidez să fiu preşedintele României, am o provocare în acest moment şi îmi ocupă tot timpul, dar nu vreau nici să mă schimb. (...) Este pariul vieţii mele de a nu mă schimba. Este ceva normal. (...) Este pariul vieţii mele să rămân la fel cum am fost şi până acum'', a explicat premierul.

Comenteaza