Festivalul plângerilor de campanie

Festivalul plângerilor de campanie
După ce în urmă cu doar câteva zile anunţau depunerea a două plângeri penale, social-democraţii clujeni nu se lasă şi mai formulează două plângeri, numai că, de această dată, nu mai sesizează procurorii, ci doar Poliţia şi Biroul Electoral Judeţean (BEJ).

 

PSD Cluj se plânge că i-ar fi fost furate materiale de campanie şi că tinerii social-democraţi ar fi primit ameninţări prin telefon. „Vom depune plângeri, la Poliţie şi la BEJ, pentru că autori necunoscuţi - noi bănuim că sunt din ACL - ne-au furat bannerele electorale. De pe strada Plopilor ne-au dispărut toate direcţionalele (panourile metalice amplasate pe stâlpi, n. red.)", a anunţat preşedintele PSD Cluj Remus Lăpuşan.

El spune că social-democraţii vor formula alte două sesizări la aceleaşi instituţii, susţinând că membri ai organizaţiei de tineret ar fi fost ameninţaţi prin SMS. „Mulţi colegi tineri de-ai noştri au primit ameninţări prin mesaje telefonice să nu voteze cu Victor Ponta şi să nu se prezinte la vot, de pe numărul de telefon 0762.340669. Vreau să-i anunţ pe toţi cei care au primit astfel de ameninţări că pot veni la noi la organizaţie, unde vor primi consiliere juridică", a declarat Lăpuşan.

Comenteaza