George Simion, anunț fără echivoc: „Exclud participarea la guvernare cu Ciucă și Ciolacu”

George Simion, anunț fără echivoc: „Exclud participarea la guvernare cu Ciucă și Ciolacu”
| Foto: g4media.ro

Preşedintele AUR, George Simion, afirmă că exclude participarea, după alegeri, la o guvernare cu Nicolae Ciucă şi Marcel Ciolacu.

"Dacă nu e clar: exclud participarea la o guvernare cu Ciucă şi Ciolacu. Alianţă doar cu românii!", a scris marţi liderul AUR într-o postare pe pagina de Facebook.

Anterior, deputatul AUR Dan Tanasă a reacţionat la declaraţiile făcute de europarlamentarul PSD Mihai Tudose, afirmând că AUR este singurul partid care face opoziţie reală faţă de PNL şi PSD.

"L-am auzit pe Mihai Tudose susţinând că nu exclude o alianţă cu AUR. Ce nu înţelege Tudose e că AUR este deja într-o alianţă cu românii. AUR este singurul partid care face opoziţie reală faţă de PNL şi PSD şi vom continua să facem acest lucru. Suntem singurii care pot pune capăt acestei guvernări dezastruoase. Cu ajutorul românilor, putem da un guvern patriot care să lupte pentru ţară, nu împotriva ei", a spus Dan Tanasă, într-o postare pe pagina oficială de Facebook.

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, marţi, la Craiova, că exclude varianta unei colaborări cu AUR, deşi pentru perioada de după alegeri crede că puterea nu ar trebui să stea într-un singur om sau într-un singur partid.

Ciolacu a pus pe seama "campaniei electorale" recentele declaraţii ale europarlamentarului Mihai Tudose privind o posibilă alianţă cu formaţiunea politică a lui George Simion după alegeri, făcând aluzie şi la liberali.

"E în campanie electorală, normal, ce vreţi, să trimită numai zâmbete la PNL? Dar am văzut că şi PNL iese că vor să guverneze cu USR? Vă aduceţi aminte cele opt luni de guvernare cu USR?... Eu nu mai vreau să îmi aduc aminte", a răspuns Ciolacu.

Comenteaza