George Simion, despre Putin: „Este criminal” / Declarații surprinzătoare făcute de liderul AUR

George Simion, despre Putin: „Este criminal” / Declarații surprinzătoare făcute de liderul AUR

Preşedintele AUR, George Simion, spune despre liderul Federaţiei Ruse, Vladimir Putin, că este ”un criminal” care îşi iubeşte patria.

Simion a declarat, luni, la Antena 3 că va face tot ce va putea pentru a condamna ”agresiunea rusească asupra unui stat recunoscut de către ONU”. 

”În calitatea mea de demnitar voi face tot ce ţine de mine pentru a condamna agresiunea rusească asupra unui stat recunoscut de către ONU şi o să fac lucrul ăsta în scurt timp,  o să iau măsuri alături de omologii mei, sunt preşedintele Comisiei de prietenie România - Polonia”, a declarat liderul AUR, potrivit news.ro.

Întrebat dacă îşi menţine punctul de vedere că Vladimir Putin este un criminal, deputatul AUR a declarat că liderul Federaţiei Ruse îşi iubeşte poporul, dar că este un criminal. 

”Este şi uitaţi că vrea să facă crime în continuare. Îşi iubeşte poporul, ar fi bine să avem şi noi conducători care îşi iubesc poporul, dar Vladimir Putin este criminal (...) Respectăm cultura rusă, desigur, dar trebuie să recuperăm tezaurul şi Basarabia şi după aia discutăm de la egal la egal”, a explicat George Simion. 

loading...
Comenteaza