George Simion nu mai merge în SUA. Ce s-a întâmplat

George Simion nu mai merge în SUA. Ce s-a întâmplat
| Foto: playtech.ro

Liderul AUR anunţă că nu mai pleacă în SUA „din motive de birocraţie şi din motive de timp scurt”. Simion acuză membri ai Guvernului şi pe ambasadorul român în SUA că au făcut „presiuni extraordinare” ca întâlnirea cu Mike Pompeo să nu aibă loc.

„Înţeleg că au apărut unele controverse cu privire la vizita pe care trebuia să o am în SUA. Din motive de birocraţie şi din motive de timp scurt, nu voi ajunge la sfârşitul acestei săptămâni în Statele Unite ale Americii pentru a participa la cina cu fostul secretar de stat american Mike Pompeo”, spune George Simion.

Liderul AUR a dezminţit informaţiile apărute în spaţiul public potrivit cărora ar fi plătit 10.000 de dolari pentru a participa la acest eveniment.

„Nu am reuşit decât ieri introducerea (luni - n.r.) în Biroul Permanent şi realizarea formalităţilor pentru vizita în SUA, aşa că nu pot ajunge duminică acolo. Vreau să denunţ public unele chestiuni de o gravitate fără precedent. Mermbrii ai guvernului României şi Ambasada României la Washington, prin dl Muraru au făcut presiuni extraordinare ca relaţia noastră cu Partidul Republican, întâlnirea noastră cu Mike Pompeo şi sesiunile legate de ONU, la care urma să particip, să nu aibă loc”, adaugă Simion.

Conducerea Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, solicitarea ca liderul AUR, George Simion, să plece în Statele Unite ale Americii, în perioada 17-19 septembrie. El a fost invitat de către Inter Parliamentary Coalition for Global Ethics să partticipe la reuniunea organizată în data de 18 septembrie 2022 la New York.

loading...
Etichete
Comenteaza