Huiduieli și gardă de onoare pentru liderii USL, la sosirea în Cluj FOTO

Huiduieli și gardă de onoare pentru liderii USL, la sosirea în Cluj FOTO
Preşedintele Senatului României, Crin Antonescu a sosit în urmă cu câteva minute pe aeroportul Cluj, însoțit de ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, de ministrul Apelor și Pădurilor, Lucia Varga, şi de ministrul delegat pentru Dialog Social, Doina Pană. La apariția liderilor de la București, din mulțimea adunată pe aeroport, câteva mii de oameni, s-au auzit câteva huiduieli.

Crin Antonescu a sosit pe aeroportul Cluj în jurul orei 15, alături de ministrul Transporturilor, Ramona Mănescu, de ministrul Apelor și Pădurilor, Lucia Varga, şi de ministrul delegat pentru Dialog Social, Doina Pană.

Delegația sosită din Capitală a fost huiduită de o parte din cei prezenţi, la coborârea din aeronavă, cât şi pe traseul până la Garda de onoare. Preşedintele Senatului a salutat garda de onoare şi a asistat la intonarea imnului naţional al României.

O parte din cei care au huiduit delegația de la București sunt proprietari care au fost sau urmează să fie expropriați în zona aeroportului. Oamenii au avut pancarte cu inscripţiile "Respectaţi proprietatea" şi "Antonescu <nu fura>, vino a ne asculta". Ei sunt nemulţumiţi de preţul prea mic oferit pe terenuri şi de faptul că protestele lor nu au fost încă luate în seamă.

După onorul militar, Crin Antonescu s-a deplasat în salonul de protocol al aeroportului, unde a fost întâmpinat de vicepremierul Liviu Dragnea, sosit de ieri la Cluj, şi de doi din membrii ai „Grupului de la Cluj", Vasile Dâncu şi Ioan Rus, dar și de oficialităţi locale.

UPDATE Invitat să comenteze protestele, Crin Antonescu a spus că "este neplăcut, dar fiecare are dreptul de a protesta; nu ştiu motivul pentru care o fac".

Comenteaza