În sfârşit, au fuzionat şi femeile liberale din Cluj

În sfârşit, au fuzionat şi femeile liberale din Cluj
După organizaţiile judeţeană şi municipală ale PNL, şi organizaţia judeţeană de tineret, a venit şi rândul Organizaţiei Femeilor Liberale (OFL) Cluj să renunţe la conducerea bicefală şi să treacă la comandă unică.

Noul preşedinte unic al OFL Cluj este consilierul local Mihaela Suciu, co-preşedinte până acum al organizaţiei de femei din partea vechiului PDL. Ea a fost numită „comandant unic" de către Biroul Permanent Naţional al OFL, întrunit în weekend la Poiana Braşov. Până acum ea a asigurat co-preşedinţia organizaţiei împreună cu fostul preşedinte al femeilor liberale din vechiul PNL Ioana Avram.

„Sunt onorată să fiu președinte unic al OFL Cluj, una dintre cele mai puternice organizații de femei la nivel național care, împreună cu organizația PNL Cluj din care face parte a avut de-a lungul timpului cele mai bune rezultate. Voi continua să susțin promovarea femeilor pe criterii de competență, activitate, onestitate și experiență în politică și în administrație și sper că OFL Cluj va crește în următoarea perioadă atât ca număr al doamnelor implicate în politică dar mai ales ca și activitate dedicată oamenilor", a declarat Suciu.

Noul preşedinte unic al OFL Cluj şi-a depus, în interiorul partidului, dosarul de candidatură, sperând să obţină unul dintre cele două locuri considerate eligibile care vor reveni vechilor „portocalii" pe lista de candidaţi ai PNL Cluj pentru Camera Deputaţilor la alegerile din decembrie.

 

Comenteaza