Lăpuşan cere sens giratoriu la aeroport, după şapte ani VIDEO

Lăpuşan cere sens giratoriu la aeroport, după şapte ani VIDEO
Sensul giratoriu de la aeroportul din Cluj-Napoca ar trebui amenajat "urgent", crede preşedintele PSD Cluj, Remus Lăpuşan, cel care a fost membru în Consiliul de Administraţie al aeroportului în urmă cu şapte ani.

"La aeroport nu există sens giratoriu care să ajute şoferii să intre la aeroport. Sunt multe accidente. Tişe şi Apostu trebuie să colaboreze pe acest proiect. E important şi ţine de imaginea Clujului", spune el. "A fost o discuţie foarte lungă şi în comisiile de specialitate de la Primărie şi de la Consiliul Judeţean, dar probabil pentru că cei doi se împacă foarte bine - între ghilimele - nu s-a rezolvat", a spus el. Lăpuşan spune că prieteni de-ai săi, "oameni de afaceri cu cifre de afaceri mari", au trecut pe lângă aeroport fără să-l observe, "s-au tot dus până în Apahida, pentru că nu există niciun indicator". "Nu există indicatoare, nimic care să te anunţe că ajungi la aeropport", spune el.

"Știm că aeroportul este în subordinea Consiliului Județean, iar șoseaua ține de muncipiul Cluj-Napoca, însă nu este posibil ca la un trafic de 700 de mașini pe zi care intră în aeroport, să nu avem un acces care sa ofere siguranta conducatorilor auto. Faptul că toți cei care vin dinspre oraș - adică majoritatea - sunt nevoiți să staționeze pe banda doi de circulație până când prind momentul pentru a intra în aeroport nu doar că îi face pe cei care sunt contra cronometru să piardă timp, dar periclitează circulația", susţine Lăpuşan.

 

Comenteaza