Liberalii ar fi decis lista pentru europarlamentare. Rareș Bogdan, pe primul loc / Poziție fruntașă pentru liderul PNL Cluj

Liberalii ar fi decis lista pentru europarlamentare. Rareș Bogdan, pe primul loc / Poziție fruntașă pentru liderul PNL Cluj
| Foto: Facebook.com/Daniel Buda

Liderii PNL au decis, miercuri seară, în ședința de la Vila Lac cu șefii de filiale, locurile eligibile la alegerile europarlamentare din 9 iunie 2024, susțin sursele politice.

Potrivit celor de la g4media.ro, primele locuri ale liberalilor sunt ocupate de următorii: Rareș Bogdan, Dan Motreanu, Daniel Buda, Adina Vălean, Siegfried Mureșan, Mircea Hava și Gheorghe Falcă. Ei vor ocupa pe lista comună cu PSD pozițiile 3, 5, 7, 9, 11, 13 și 16.

Așadar, liderul PNL Cluj, europarlamentarul Daniel Buda, se va afla pe poziția a 7-a pe lista comună PSD-PNL, loc eligibil.

Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, a cerut, la ZIUA LIVE, ca reprezentantul Clujului, în persoana lui Daniel Buda, să ocupe una din pozițiile fruntașe pe lista PNL, lucru care pare că s-a întâmplat.

Pe prima poziție va fi Ramona Chiriac, iar pe poziția a doua, cel mai probabil, Mihai Tudose.

Ședința ar fi fost tensionată pentru că alți lideri care și-au dorit poziții eligibile nu le-au primit. Este vorba de Alina Gorghiu, Raluca Turcan sau Virgil Popescu.

În aceeași ședință, Nicolae Ciucă i-a anunțat pe liberali că PSD și PNL vor avea liste comune la alegerile parlamentare dacă vor avea și candidat comun la prezidențiale.

Comenteaza