Liberalii clujeni şi-au împărţit pumni şi picioare pe Facebook VIDEO

Liberalii clujeni şi-au împărţit pumni şi picioare pe Facebook VIDEO
Liberalii clujeni şi-au împărţit pumni şi picioare pe Facebook. La figurat, bineînţeles. O postare aparent nevinovată a proaspătului consilier local Ioan Bâldea pe celebra reţea de socializare i-a divizat pe colegii săi de partid. Din comentariile postate de liberali aflăm că se plătesc mii de euro pentru un loc în consiliul local, că promovările în funcţii se fac pe pile, dar şi că PNL ar fi făcut un "blat" cu primarul Emil Boc.

Totul s-a petrecut în 7 februarie, când Ioan Bîldea, proaspăt consilier local din partea PNL Cluj, a postat o poză de la un concert, cu titlul "muzică nu zgomot". A fost atacat imediat de Ovidiu Florian, liderul consilierilor locali PNL. Redăm în continuare o parte din dialogul purtat de liberali pe Facebook (sursa: novacescu.ro).

LIBERALII, SCANDAL PE FACEBOOK
sursa: facebook.com

Ovidiu Florian: Băi, nenea.... La muzică de cameră, ori asculţi, ori dormi, dacă nu-ţi place mai bine pleacă, nu sta pe facebuci, conturband (cu) lumina displaiului intelectualii :)) Mă, Bîldea, acum, că eşti intelectual, ai putea să candidezi şi ca lider de grup. Bîldea, te rog, eu să-mi povestesti despre ce-i vorba, care-i intriga si daca nu iti doresti rolul dirijorului:))

Ioan Bîldea: La poziţia de lider nu se candidează... ori eşti... ori nu eşti. Lider nu te face "şefu"

În acest moment, în discuţie intervine şi consilierul judeţean Mihai Seplecan.

LIBERALII, SCANDAL PE FACEBOOK
sursa: facebook.com

Mihai Seplecan (consilier judeţean PNl): Cum nu? La voi nu şeful o dat directiva?:))))

Ovidiu Florian: Din parte grupului de consilieri PNL, de aia nu o să ajungi niciodată lider:))

Mihai Seplecan: Consilier mai ajunge dacă candidez eu la primărie!

Este momentul în care consilierul Bîldea face două acuze extrem de grave. El vorbeşte de consilieri puşi pe listă "pentru câteva mii de euro", dar şi despre un presupus "blat" în Consiliul Local Cluj-Napoca între liberali şi primarul Emil Boc.

LIBERALII, SCANDAL PE FACEBOOK
sursa: facebook.com

Bîldea Ioan: Dirijor pentru o orchestră care face playback... nu mersi. Ovidiu, nici nu vreau sa fiu un lider numit de "şefu". Şi nici pus pe vreo listă pentru câteva mii de euro fără nici un alt merit. Nu vreau să ajung să ridic mâna de formă într-un blat politic greţos... E bine aşa cum sunt. Nu vreau să ma dau mare în apă mică.

Ovidiu Florian: Bîldea, eu nu sunt pus de şefu, sunt ales de colegi, şi nici pus pe listă pt mii de euro, afirmaţiile sint grave şi te rog să le dovedeşti, dar ca de obicei eşti las, lansezi acuzaţii fără acoperire, vorba aia, om mare, caracter 0.

Ovidiu Florian: Mă Bîldea, în urmă cu câteva săptămâni spuneai că de când eşti consilier ai fost căutat de cei de la putere şi ţi s-au promis tot felul numai să taci. Dacă eşti un PNL-ist veritabil trebuie să faci publice toate aceste lucruri. Dacă nu, eşti fie un laş, fie un mincinos.

Discuţiei de pe Facebook i se alătură primarul comunei Floreşti, liberalul Horea Şulea, şi Dan Tarcea, consilier local PNL la Cluj-Napoca.

LIBERALII, SCANDAL PE FACEBOOK
sursa: facebook.com

Horia Şulea: Neluţu, cred că ai avut o revelaţie, te-ai uitat în pantaloni sau ţi-ai cumpărat costum nou?

Dan Tarcea: Cine vorbeşte de caracter? Şi de ridicat mâna la comandă? Ioane, fii realist şi recunoaşte dacă eşti bărbat.

Astăzi, Ioan Bîldea a revenit cu o nouă postare pe reţeaua de socializare, în care face câteva precizări.

LIBERALII, SCANDAL PE FACEBOOK
sursa: facebook.com

Mie mi s-a spus mereu că pentru a face politică trebuie să ai bani. Eu nu sunt în totalitate de acord cu aşa ceva, nu contează câte mii de euro ai, a explicat consilierul local.

 

Comenteaza