Video Liberalul Mircea Abrudean, în prag de alegeri: „Clujul este campion la fonduri europene și reprezintă un etalon de performanță în țară”

Liberalul Mircea Abrudean, în prag de alegeri: „Clujul este campion la fonduri europene și reprezintă un etalon de performanță în țară”
| Foto: Facebook.com/AlinTise

Secretarul General al Guvernului României, clujeanul Mircea Abrudean, susține că realizările lui Emil Boc la primăria Cluj-Napoca și ale lui Alin Tișe la Consiliul Județean Cluj sunt unele palpabile și recunoscute cu cifre, nu doar discursuri de campanie precum în cazul altora.

Fostul prefect al Clujului a vorbit, la ZIUA LIVE, despre alegerile locale din 9 iunie și a spus ce îi recomandă pe Boc și Tișe pentru noi mandate în fruntea clujenilor.

Fiecare candidat are șansa lui. Este normal să existe mai mulți candidați la primăria Cluj-Napoca. Este cel mai important municipiu din țară după Capitală. Este un oraș care a dovedit și se află în top 10 orașe din punct de vedere al calității vieții la nivel european. Se găsește în toate topurile naționale și internaționale. Toate acestea confirmă eficiența și performanța administrației locale conduse de domnul primar Emil Boc.

Clujul s-a dezvoltat în primul rând datorită capacității manageriale a lui Emil Boc, care a dat dovadă de implicare și dedicare către clujeni și a realizat foarte multe proiecte de dezvoltare, cu sprijinul banilor europeni și cu sprijinul echipei pe care o conduce la primărie. Sunt lucruri confirmate, nu vorbe și povești precum în cazul altor candidați.

Clujenii vor decide, dar cred că vor alege în continuare performanța, profesionalismul, dedicarea, pentru că trebuie să te dedici clujenilor, asta înseamnă să fii primar, iar asta vedem în permanență la Emil Boc. A realizat lucruri recunoscute peste tot. Clujul este etalon de performanță în toată țara. Toată lumea vine la Cluj să se inspire din ceea ce face domnul Boc și echipa sa, dar și la nivel european pentru că recunoașterea orașului depășește demult granițele României”, a afirmat Mircea Abrudean.

„Consiliul Județean Cluj este campion la bani europeni”

În ceea ce privește șefia forului administrativ județean, PNL Cluj merge tot pe mâna lui Alin Tișe, dar lista candidaților pentru funcțiile de consilieri județeni a fost schimbată din temelii.

E normal să schimbăm garnitura și să venim cu oameni tineri care au dovedit în zonele lor de activitate. Ei pot veni cu altă energie să sprijine activitatea lui Alin Tișe la Consiliul Județean. La fel, vorbim de un candidat care a demonstrat și a făcut foarte multe lucruri bune pentru Cluj. Consiliul Județean Cluj este campion la bani europeni. Este important să vorbim despre asta pentru că dezvoltarea fără fonduri europene nu este posibilă.

De asemenea, putem aminti investițiile făcute în digitalizare, în sănătate, în infrastructură. Toate drumurile județene sunt asfaltate. Sunt drumuri turistice superbe. Chiar îi invit pe clujeni să le acceseze. Avem niște zone incredibile în județul Cluj și acum pot fi văzute datorită investițiilor realizate de Consiliul Județean condus de Alin Tișe. Sunt foarte multe realizări despre care mai putem vorbi”, a precizat liberalul clujean.

Liderii PNL Cluj au subliniat mereu importanța echipelor de consilieri locali și județeni, dar și a angajaților din primării și Consiliul Județean pentru implementarea cu succes a proiectelor de dezvoltare.

„Este extrem de important să ai o echipă puternică și serioasă în spate, care muncește și zi de zi se dedică clujenilor. Toate realizările, care sunt palpabile și recunoscute cu cifre, nu se pot face fără o echipă de oameni serioși în spate. Din fericire, echipa liberală de la primăria Cluj-Napoca și Consiliul Județean, echipa PNL Cluj, care numără 55 de primari din 81, este o asemenea echipă. Noi am reușit la Cluj să fim o echipă puternică, unită, care luptă pentru clujeni și pentru proiectele de dezvoltare. Din păcate, nu văd asta și în altă parte. Alegerea finală la urne este a clujenilor”, a conchis Abrudean.

Produs de NEWS PORTAL SRL la comanda Partidului National Liberal – Organizația Județeană Cluj, Cod mandatar financiar: 21240015.

Comenteaza