Liderii PRU pornescu în turneu prin ţară

Liderii PRU pornescu în turneu prin ţară
Președintele Partidului România Unită (PRU), deputatul Bogdan Diaconu, va efectua joi și vineri un turneu la Cluj, Oradea și Arad pentru a se întâlni cu membrii PRU.

 

Diaconu (foto) va fi însoţit de prim-vicepreședintele partidului, Augustin Hagiu, de secretarul general, Horațiu Șerb, și de vicepreședintele PRU, deputatul Virgil Guran.

Joi, de la ora 10:00, va avea loc la Cluj-Napoca întâlnirea cu membrii PRU la sala de conferințe a Hotelului Delaf de pe strada Progresului nr. 18, iar de la ora 11:00, în același loc, se va desfășura o conferință de presă.

În aceeaşi zi, de la ora 17:30, va avea loc la Oradea lansarea Filialei PRU Bihor. Evenimentul se va desfășura la sediul PRU Bihor de pe strada Patrioților nr. 4. În ziua următoare de la ora 10:00 va avea loc conferința de presă la sediul nou-inauguratei filiale, după care delegaţia de politicieni se va îndrepta spre Arad.

Ajuns acolo, președintele PRU va susține de la ora 13:00 o conferință de presă la sediul Filialei PRU Arad, iar de la ora 14:00 va avea loc întâlnirea cu membrii PRU.

Comenteaza