Video Liderul PNL Cluj, după Liga Aleșilor Locali: „Eu nu vreau niciodată să am un primar mulțumit”

Liderul PNL Cluj, după Liga Aleșilor Locali: „Eu nu vreau niciodată să am un primar mulțumit”
| Foto: Facebook.com/MEPDanielBuda

Primari, viceprimari, consilieri județeni și consilieri locali ai PNL Cluj s-au reunit, în weekend-ul recent încheiat, în cadrul evenimentului Liga Aleșilor Locali.

„PNL – Liga Aleșilor Locali la Cluj – moment de reflecție, moment al deciziilor! Problemele cu care se confruntă administrația locală nu sunt puține. De la descentralizare la lipsa fondurilor pentru investiții în infrastructură, excesul birocratic, acestea sunt doar câteva dintre piedicile cu care primarii noștri au de-a face în procesul administrativ”, a transmis, la acel moment, liderul PNL Cluj, Daniel Buda.

Marți, la ZIUA LIVE (VIDEO la finalul articolului), europarlamentarul liberal a reluat discuția și a făcut un rezumat al discuțiilor cu aleșii din teritoriu.

„Să știți că performanțele electorale ale oricărui ales local sunt subsumate performanțelor administrative. Sunt bucuros că la nivelul județului Cluj, primarii noștri sunt performanți și încearcă, cu limitele pe care le au și cu resursele pe care le au să-și dezvolte comunitățile locale. Sunt multe probleme ridicate și sunt normale.

Eu nu vreau niciodată să am un primar mulțumit. Un primar mulțumit nu este un primar bun pentru mine. Înseamnă că este autosuficient și nu mai are ce aduce pentru comunitate. Din fericire pentru mine, primarii din Cluj mereu au provocări pe care vor să le ducă la bun sfârșit. Evident că este o problemă legată de salarizarea primarilor. Sunt destul de mici comparate cu alte categorii sociale și nu mi se pare normal.

Este important ca primarii din județul Cluj să fie ancorați pe dezvoltarea comunităților pe fondurile europene. Au înțeles această oportunitate uriașă pe care o are România să se dezvolte pe fonduri europene. Una peste alta, lucrurile merg bine din punct de vedere administrativ la Cluj”, a declarat, la ZIUA LIVE, Daniel Buda.

Comenteaza