Mega scandal în Parlamentul României: s-a lăsat cu înjurături și amenințări / „Băi, valutistule! Mă-ta e valutistă, porc ce eşti”

Mega scandal în Parlamentul României: s-a lăsat cu înjurături și amenințări / „Băi, valutistule! Mă-ta e valutistă, porc ce eşti”
| Foto: stirileprotv.ro

Un scandal cu injurii a avut loc, marţi, pe holurile Camerei Deputaţilor, între doi parlamentari de la AUR şi liderul deputaţilor PSD, Alfred Simonis, care a culminat cu înjurături şi cu ameninţări cu bătaia.

Parlamentarii AUR au vrut să îi reproşeze lui Simonis faptul că propunerea legislativă "Legea suveranităţii - Legea pentru protejarea interesului superior şi suveran al poporului şi al cetăţeanului român", iniţiată de AUR, a fost respinsă de plen.

Potrivit news.ro, la ieşirea din sala de plen, deputatul AUR Dumitru Focşa l-a ameninţat pe Alfred Simonis cu bătaia, acuzându-l că vorbeşte urât.

”Băi nesimţitule, valutistule! ”, i-a spus el social-democratului. ”Mă-ta e valutistă, porc ce eşti”, a răspuns Simonis. 

”Dispari de aici!”, a mai spus liderul deputaţilor PSD. 

”Băi nesimţitule, valutistule!  Eu sunt cetăţean care îţi plăteşte ţie salariile, trădătorule! Trădătorilor!”, a strigat un reprezentant AUR pe hol, după Simonis. 

Ulterior, parlamentarul AUR Dumitru Focşa a recunoscut că l-a ameninţat cu bătaia pe Alfred Simonis.

”Da, i-am spus că îl calc în picioare... Nu o aduci pe mama în discuţie. Eşti om politic. Mama e decedată de doi ani de zil”, a spus el.

loading...
Comenteaza