Nicoară sare la gâtul lui Boc: "nu are proiecte proprii şi minte privind proiectele mele"

Nicoară sare la gâtul lui Boc:
Scandal în campania electorală: Candidatul USL la Primăria Clujului, Marius Nicoară, sare la gâtul candidatului PDL, Emil Boc, despre care spune că, neavând proiecte proprii, minte cu privire la proiectele lui Nicoară.

 

"USL Cluj le atrage atenția clujenilor asupra modului demagogic și mincinos în care candidatul Emil Boc își face campania electorală. Pentru că nu are proiecte proprii și pentru că singurul lucru concret cu care se poate lăuda este că "a pornit împreună și a continuat împreună" cu Sorin Apostu, astăzi Emil Boc îi minte pe clujeni cu privire la programul de guvernare locală al lui Marius Nicoară", susţine Nicoară într-un comunicat de presă.

Acesta spune că, începând de săptămâna trecută clujenii au fost sunați de la un call center în numele unui cotidian din Cluj. Oamenii erau întrebați ce părere au despre faptul că Marius Nicoară vrea să anuleze gratuitățile pentru pensionari de pe transportul în comun și să dea bani spre mediul de faceri. Vineri seara într-o emisiune TV locală Emil Boc a afirmat același lucru. "Îi reamintesc lui Emil Boc că programul meu de guvernare locală a fost făcut public primul, încă de la începutul campaniei și a fost prezentat într-o conferință de presă, exact în forma în care este și astăzi public pe clujulmeritatotul.ro." a adăugat Nicoară.

Comenteaza