Nicolae Ciucă îi recomandă lui Ciolacu să-i citească cartea: „Poate avea multe de învățat”

Nicolae Ciucă îi recomandă lui Ciolacu să-i citească cartea: „Poate avea multe de învățat”
| Foto: gandul.ro

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, i-a recomandat, miercuri, premierului Marcel Ciolacu să-i citească volumul autobiografic "Un ostaş în slujba ţării", întrucât "poate avea multe de învăţat".

Liberalul și-a exprimat speranţa, totodată, că acesta va fi "un bestseller" având în vedere că toate încasările vor merge către iniţiative caritabile.

"Îi recomand lui Marcel Ciolacu să citească şi el cartea, poate avea multe de învăţat. Promit să îi trimit un exemplar, cadou. Sper că va fi un bestseller, pentru că toate încasările vor merge către iniţiative caritabile", a scris Ciucă, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Miercuri, aflat într-o vizită în judeţul Buzău, premierul a fost întrebat despre cum vede faptul că, aşa cum a rezultat în urma unei anchete jurnalistice, "din banii statului, din subvenţiile de la partid, au fost plătite mai multe panouri publicitare (...) cu costuri uriaşe" pentru promovarea imaginii liderului PNL.

"Am înţeles că au fost folosite la lansarea unei cărţi. O să fie un bestseller, sunt ferm convins, mai ales că ţinem cont de ce promovare a avut", a răspuns Ciolacu.

Comenteaza