Nicolai îl corectează pe Tăriceanu: Antonescu a fost validat candidat de congresele USL

Nicolai îl corectează pe Tăriceanu: Antonescu a fost validat candidat de congresele USL
Europarlamentarul PNL Norica Nicolai a declarat vineri, pentru NewsIn, că nu este de acord cu propunerea lui Călin Popescu Tăriceanu de organizare a alegerilor interne pentru desemnarea unui prezidențiabil.

"Îi reamintesc dlui Tăriceau că trei Congrese - PNL, PSD și PC - au decis un candidat unic la prezidențiale, în persoana dlui Crin Antonescu. De asemenea, îi reamintesc că PNL încă este într-o alianță și deciziile se iau de către alianță", a declarat Nicolai, conform realitatea.net.

"Nu ar fi benefică organizarea unor asemenea alegeri interne cu puțin timp înaintea prezidențialelor", a adăugat ea.

Nicolai a precizat că PNL a înregistrat sub conducerea lui Antonescu cele mai bune rezultate electorale post-decembriste ale partidului, motiv pentru care nu-i dă propunerii lui Tăriceanu nicio șansă. "Nu cred că are nicio șansă. Probabil dl Tăriceanu dorește să creeze o dezbatere internă în partid", a menționat europarlamentarul PNL.

Senatorul Călin Popescu Tăriceanu a declarat vineri că PNL are datoria de a desemna candidatul la prezidenţiale cu cele mai mari şanse de câştig şi cel mai capabil să ocupe această funcţie, propunând organizarea de alegeri interne în partid, în care să se confrunte mai mulţi candidaţi.

Comenteaza