News alert OpresteFrauda.ro! Reclamații și la Cluj, în special de la alegătorii de pe listele suplimentare

OpresteFrauda.ro!  Reclamații și la Cluj, în special de la alegătorii de pe listele suplimentare

Site-ul OpresteFrauda.ro este un portal pe care cetățenii pot semnala abuzuri și fraude din campania electorală și din ziua votului la alegerile europarlamentare și referendum. 

Pe site figurează și câteva reclamații din județul Cluj! 

Anca - La sectia de votare nr 7, initial nu am fost lasata sa votez pe motiv ca s-au terminat listele suplimentare si ca e prea agomerat, au dreptul sa voteze doar cei care locuiesc in Cluj. Dupa ce am insistat ca vreau sa votez am fost data afara din sala impreuna cu inca un baiat care dorea sa voteze tot pe listele suplimentare. Dupa ce am luat coada iarasi si am asteptat, doamna de la tableta a decis fix in momentul ala sa intre in pauza pentru ca este obosita.

Ciobani Mihai - La Şcoala Generală Octavian Goga, de pe Aleea Rucăr 16, Cluj-Napoca, lipsesc ștampilele BEC de pe ambele buletine de vot pentru Referendum.

Oroian Dorel (Turda) - Am votat in jurul orei 10 la sectia 249 din Turda , jud. Cluj Doamna care era la tableta m-a intrebat daca votez si la referendum . Am spus ca ce intrebare e asta. A spus ca sunt persoane care nu voteaza la referendum . Am spus ca nu e treba ei si sa-si faca datoria sa deie la oameni 3 buletine de vot si e treaba lor daca voteaza sau nu voteaza . Consider ca prin aceasta atitudine se incearca influentarea oamenilor de a vota la referendum

Mircea Dohotar - Sunt student în Cluj, fără viză de flotant, am mers să votez la cea mai apropiată secție pe liste suplimentare. Am ajuns la Liceul de Informatică Tiberiu Popoviciu și am stat la coada pentru secția nr. 53 (coadă de vreo 50 de persoane). Înainte să intru cu vreo 5 persoane, a ieșit o doamnă din secție și ne-a informat că cei care doresc să voteze pe liste suplimentare "să plece în altă parte, să stea la alte cozi, noi aici nu mai primim că colegii nu fac față". Nu știu dacă e normal sau măcar legal, dar mi s-a părut de prost gust să fiu trimis în altă parte după ce am așteptat ~45 minute în condiții de organizare sub orice critică.

VEZI RECLAMAȚIILE ÎNSCRISE PE oprestefrauda.ro! 

 

Comenteaza