Pact pentru Transilvania VIDEO

Pact pentru Transilvania VIDEO
Mişcarea Populară, partidul născut după divorţul lui Traian Băsescu de PDL, şi Forţa Civică a fostului premier Mihai Răzvan Ungureanu au lansat în weekend la Cluj "Pactul pentru Transilvania". Liderii celor două formaţiuni au declarat la unison că pactul include o serie de măsuri pe care doresc să le aplice în Ardeal, dacă PMP şi Forţa Civică vor ajunge la Guvernare.

Din discursurile rostite cu ocazia lansării Pactului pentru Transilvania nu au lipsit atacurile la membrii PDL care nu recunosc meritele lui Emil Boc din vremea când acesta s-a aflaz în fruntea Executivului.

Preşedintele PDL Cluj, Daniel Buda, a afirmat că nu îl interesează atacurile la persoană, dar a salutat Pactul pentru Transilvania şi a spus că îşi doreşte o uniune a partidelor de dreapta.

Uniunea partidelor de dreapta se va realiza înainte de alegerile europarlamentare, programate pentru anul viitor, a declarat preşedintele Forţei Civice, Mihai Răzvan Ungureanu. El a anunţat că îşi doreşte să candideze la preşedinţia României.

Forţa Civica şi Mişcarea Populară vor lansa câte un pact similar cu cel de la Cluj pentru fiecare regiune a ţării.

Reporter: Ancuţa Stăvar
Imagine: Călin Fedeleş

Comenteaza