Parlamentarii de Cluj, pasionaţi de maşinile nemţeşti. Aleşii mai deţin ATV-uri, o motocicletă şi o barcă de agrement

Parlamentarii de Cluj, pasionaţi de maşinile nemţeşti. Aleşii mai deţin ATV-uri, o motocicletă şi o barcă de agrement
Cei mai mulţi parlamentari de Cluj au fiecare cel puţin câte un maşină, de preferinţă de fabricaţie germană. Sunt şi câţiva aleşi în data de 11 decembrie care nu au autoturisme pe numele lor, potrivit declaraţiilor de avere de pe site-ul ANI.

Medicul Florin Stamatian, viitor deputat de Cluj al PNL, are pe numele său două maşini - un Peugeot 206 cumpărat în 2001 şi un BMW X3 cumpărat în 2007. Senatorul liberal Marius Nicoară are o barcă de agrement din 1988 şi un autoturism Seat Ibiza din 2008. Colegul lui Nicoară, de la Camera Deputaţilor, Adrian Oros, deţine două autoturisme, un VW Golf din 2006 şi un BMW din 2009. Viitorul parlamentar de Cluj, Sorin Dan Moldovan, născut în Oradea şi cu studii la Bucureşti, nu are maşină personală.

Cornel Itu, care îşi va începe încă un mandat de deputat din partea PSD Cluj conduce două maşini proprietate personală, un BMW din 2006 şi o Dacia Duster, din 2014, ambele dobândite prin cumpărare. Viitorul senator din partea PSD, Vasile Ilea, are o autoutilitară Mercedes din anul 2001, iar Cristina Burciu, proaspăt aleasă deputat deţine un autoturism Hyundai, an de fabricaţie 2012. Şi PSD Cluj are un viitor parlamentar care nu are maşină, este vorba chiar de liderul interimar Horia Nasra, ales deputat la recentele alegeri.

Emanuel Ungureanu, care a primit un mandat de deputat, din partea USR Cluj, deţine un autoturism marca Volkswagen, fabricat în 2012, în vreme ce colegul său de la Senat, Mihai Goţiu are un autoturism Seat Ibiza, an de fabricaţie 2006, luat în leasing, cu opţiune de cumpărare la finalul contractului. Nici deputatul ales al USR Cluj, Adrian Dohotaru, nu are maşină.

UDMR Cluj va avea doi parlamentari de Cluj. Laszlo Attila, care şi-a reînnoit mandatul de senator, are un autoturism VW Passat din anul 2002, două ATV-uri din 2006 şi o motocicletă MZ, din anul 2003, toate dobândite prin cumpărare. Preşedintele UDMR Cluj, Csoma Botond, ales deputat a declarat că are o rulotă Knaus din 1980, dobândită prin cumpărare. Singurul parlamentar al ALDE, Steluţa Cătăniciu, are în proprietate o maşină Mercedes, fabricată în anul 2001.

 

 

Comenteaza