Video Foto PNL Cluj a dat startul campaniei electorale. Boc: „Suntem pe primul loc în România din foarte multe puncte de vedere”

PNL Cluj a dat startul campaniei electorale. Boc: „Suntem pe primul loc în România din foarte multe puncte de vedere”
| Foto: ZIUA de CLUJ
PNL Cluj a dat startul campaniei electorale. Boc: „
PNL Cluj a dat startul campaniei electorale. Boc: „
PNL Cluj a dat startul campaniei electorale. Boc: „
PNL Cluj a dat startul campaniei electorale. Boc: „
PNL Cluj a dat startul campaniei electorale. Boc: „

Campania electorală pentru alegerile europarlamentare şi alegerile locale din 9 iunie 2024 a început vineri şi se va încheia pe data de 8 iunie, la ora 7,00.

Astfel, liderii PNL Cluj, în frunte cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe și președintele liberalilor clujeni, europarlamentarul Daniel Buda, au oferit câteva declarații pentru a marca momentul debutului campaniei electorale.

Edilul municipiului Cluj-Napoca a precizat că mai sunt multe lucruri bune pe care echipa liberală le poate face în orașul de pe Someș.

Clujul este astăzi un oraș de referință în România și în UE datorită clujenilor și datorită acestei admirabile echipe a PNL. Am făcut tot ce a ținut de noi pentru a aduce o calitate a vieții mai bună decât în altă parte. A fost și este un efort de echipă. Fără calitatea oamenilor de la Cluj acest oraș nu ar fi fost astăzi ceea ce este. Mai sunt multe lucruri bune pe care le putem face. Mai sunt multe lucruri pe care le putem îmbunătăți.

Suntem pe primul loc în România din foarte multe puncte de vedere. Munca grea trebuie să continue. Un mesaj, așa, pentru ardeleni, «nu schimbi calul când urci dealul», așa că, țineți minte că dacă această echipă a urcat dealul ne-a dus unde este, trebuie să mergem mai departe și să ducem Clujul acolo. Sunt 420 de milioane de euro care sunt investite aici, în Cluj și cred că fac diferența. Sunt încă 4,5 miliarde de euro care sunt în lucru în momentul de față.

Nu este meritul meu, este meritul unei echipe: a lui Daniel Buda de la Bruxelles, a lui Alin Tișe de la Consiliul Județean, a lui Dan Tarcea de la Primărie, a consilierilor județeni și locali fără de care nu se puteau aceste proiecte să se dezvolte și, nu în ultimul rând, meritul PNL-ului, al Guvernului PNL-PSD, care este un partener loial și corect al acestui oraș și care ne-a susținut acolo unde a fost nevoie”, a afirmat Emil Boc.

Daniel Buda, liderul liberalilor clujeni, a transmis că municipiul Cluj-Napoca și județul Cluj sunt date ca exemplu la Bruxelles în ceea ce înseamnă absorbția fondurilor europene.

Suntem astăzi în fața unei campanii electorale extrem de complexe. Timp de 30 de zile, partidele politice vor veni în fața alegătorilor și vor pune pe masă ofertele lor electorale. Noi, cei de la Partidul Național Liberal, spunem foarte clar că avem cea mai bună garnitură de candidați la aceste alegeri locale, oameni care de-a lungul timpului s-au validat pe posturile pe care le-au avut. Am reușit să punem Clujul pe harta tuturor clasamentelor la nivel internațional.

Clujul este astăzi dat exemplu în tot ceea ce înseamnă absorbția fondurilor europene. La Bruxelles, când vrei să vezi un oraș care să fie un exemplu în absorbția fondurilor europene, cu toții vin la Cluj, pentru că aici performanța este la ea acasă. De asemenea, la nivelul județului, Alin Tișe a reușit să facă performanță. Totodată, mai avem și alegerile europarlamentare care sunt foarte importante. Îndemn alegătorii din Cluj să evalueze cu atenție ofertele electorale. Cea mai bună echipă de europarlamentare este oferită de alianța PNL-PSD”, a spus eurodeputatul Daniel Buda.

Liderul forului administrativ județean clujean, Alin Tișe, susține că pe liberali îi caracterizează faptele în acești ani de mandat.

Momentul de astăzi reprezintă pentru noi, cei care muncim în administrația publică, o permanentă cursă, la fel ca o cursă de atletism, în care în fiecare zi, fiecare moment, facem câte ceva, ne antrenăm, muncim, pentru a putea la final să avem rezultate extraordinare. Pentru noi, cei de la PNL, această cursă a început acum câțiva ani. Am făcut în acești mulți ani multe lucruri bune pentru clujeni și iată, acum, ne apropiem de sprintul final, care reprezintă prezența noastră în fața oamenilor și, de ce nu, rezultatul pe care așteptăm să îl obținem.

Clujenii, în momentul acesta, vor putea să ne aprecieze dacă am făcut mult sau puțin, dacă am făcut bine sau rău, iar nota pe care ne-o vor da la finalul acestei curse și eventual începutul unei alte curse de 4 ani, sper să fie una foarte bună. Ceea ce ne caracterizează pe noi în acești ani sunt faptele. Le mulțumesc clujenilor pentru încredere. Propunem intrarea Clujului într-o nouă etapă de dezvoltare. Le mulțumesc și colegilor din PNL pentru faptul că au susținut și au votat proiectele importante pentru această comunitate”, a declarat șeful CJ Cluj.

De asemenea, la evenimentul de pe strada Eroilor au mai participat și candidații PNL la Consiliul Local Cluj-Napoca și la Consiliul Județean Cluj, dar și parlamentari liberali (Radu Moisin și Sorin Moldovan) precum și secretarul general al Guvernului, Mircea Abrudean.

Comenteaza