Video PNL Cluj a strâns 80.000 de semnături pentru candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale

PNL Cluj a strâns 80.000 de semnături pentru candidatura lui Nicolae Ciucă la alegerile prezidențiale
| Foto: Ultima vizită oficială a liderului PNL la Cluj-Napoca - august 2024

Anunțul a fost făcut, la ZIUA LIVE, de către liderul Partidului Național Liberal Cluj, europarlamentarul Daniel Buda.

Eurodeputatul clujean a precizat că perioada de strângere a semnăturilor a reprezentat un exercițiu democratic de excepție în această perioadă, deoarece liberalii au putut discuta direct cu electoratul.

Noi ne concentrăm pe ceea ce înseamnă discuțiile cu oamenii. Noi, la Cluj, am reușit să strângem aproape 80.000 de semnături pentru candidatura la alegerile prezidențiale a domnului Nicolae Ciucă. Să știți că oamenii au în general o chestiune legată de clasa politică, dar în momentul în care stai de vorbă cu ei și le explici situația, oamenii înțeleg și sunt receptivi.

Această perioadă de strângere a semnăturilor a fost un lucru foarte bun pentru noi deoarece ne-a oferit posibilitatea de a sta de vorbă cu oamenii, un lucru extrem de important. Clujenii au fost foarte receptivi la discuțiile cu noi. Sigur, electoratul clujean este un electorat elitist, chiar dacă nu le place acest lucru celor de la București.

Electoratul clujean are nevoie să stai de vorbă cu el, să-i explici de ce domnul Ciucă și nu doamna Lasconi, de ce domnul Ciucă și nu domnul Geoană. Oamenii au fost foarte dornici să afle răspunsurile la frământările pe care le au. A fost un exercițiu democratic de excepție în această perioadă. Întodeauna electoratul are dreptate, iar oamenii trebuie să meargă la vot și să facă alegerea corectă pentru un trai mai bun”, a declarat, la ZIUA LIVE, Daniel Buda.

„Nimeni altcineva nu poate să reprezinte interesele României mai bine decât Nicolae Ciucă”

„Fără discuție, Nicolae Ciucă este persoana cea mai îndreptățită să obțină funcția de președinte al României. Nimeni altcineva nu poate să reprezinte interesele României mai bine decât dumnealui. Are o expertiză militară care nu poate fi pusă la îndoială, a fost prezent în teatrele de război. În momentul în care te duci în astfel de zone de conflict niciodată nu este ușor și nu știi când un obuz îți poate pune capăt vieții. Iată că dumnealui și-a asumat această responsabilitate. Cu siguranță, într-o perioadă dificilă cum este acum, pentru că războiul din Ucraina este departe a se termina, Nicolae Ciucă este omul care poate să reprezinte interesele României”, a conchis Buda.

Comenteaza