Poate candida Mircea Geoană la prezidențiale din partea PSD? Ce spune Marcel Ciolacu

Poate candida Mircea Geoană la prezidențiale din partea PSD? Ce spune Marcel Ciolacu
| Foto: digi24.ro

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, afirmă că „o să fie o discuţie” în şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Social Democrat de vineri, despre candidatura la prezidenţiale.

„O să fie o discuţie, e normal”, spune Marcel Ciolacu, întrebat dacă îşi va anunţa colegii dacă va candida la alegerile prezidenţiale.

Premierul buzoian spune că niciun candidat independent nu a solicitat să candideze din partea social-democraţilor.

„A fost o discuţie în interior. Am avut cu colegii mei această discuţie. Cu toţii am lăsat această portiţă deschisă. Până în acest moment, nu a existat nicio solicitare a unui candidat iondependent să candideze din partea Partidului Social Democrat”, încheie Ciolacu.

Trimiterea este la fostul pesedist Mircea Geoană, dispus să renunţe la funcţia pe care o are la NATO pentru a intra în cursa prezidenţială, cel mai probabil ca independent.

Vineri are loc şedinţa Consiliului Politic Naţional al Partidului Social Democrat, în care se stabilesc detaliile pentru Congresul formaţiunii, care va avea loc pe 24 august şi care va alege noua conducere şi va stabili candidatul la alegerile prezidenţiale.

Comenteaza