News alert Video Primul mesaj al lui Emil Boc după ce a câștigat un nou mandat de primar la Cluj-Napoca: „La Cluj, am reușit și vom reuși întotdeauna numai împreună”

Primul mesaj al lui Emil Boc după ce a câștigat un nou mandat de primar la Cluj-Napoca: „La Cluj, am reușit și vom reuși întotdeauna numai împreună”
| Foto: Facebook.com/EmilBoc.Intotdeaunapentruclujeni

Edilul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a adresat un mesaj de mulțumire clujenilor care l-au susținut prin vot pentru câștigarea celui de-al șaselea său mandat de primar.

Actualul și viitorul primar i-a felicitat pe toți clujenii care au ieșit la vot în ciuda vremii nefavorabile.

Dragi clujeni, cuvintele sunt prea puține pentru a vă exprima mulțumirea că mi-ați acordat votul. Vă mulțumesc că mi-ați acordat încredere, astfel încât să pot continua munca la Primăria Municipiului Cluj-Napoca. Vă mulțumesc din suflet tuturor celor care m-ați votat, care ați venit la vot indiferent de vreme.

Mulțumesc, de asemenea, tuturor celor care nu m-au votat. Vreau să vă asigur că vocea dumneavoastră a fost ascultată și auzită. La Cluj, am reușit și vom reuși întotdeauna numai împreună. Am fost și voi rămâne primarul tuturor clujenilor. Vă mulțumesc!”, a transmis Emil Boc.

Comenteaza