PSD Cluj a început „recrutarea” pentru alegerile locale. Doi primari din județ au trecut în tabăra social-democraților

PSD Cluj a început „recrutarea” pentru alegerile locale. Doi primari din județ au trecut în tabăra social-democraților
| Foto: Facebook.com/PSDClujOfficial

Decizia de comasare a alegerilor europarlamentare cu cele locale a grăbit lucrurile în partidele clujene, care încep să-și formeze echipele și să anunțe candidații pentru scrutinul din 9 iunie 2024.

Așadar, primarul PMP din comuna Ceanu Mare, Virgil Păcurar și edilul independent din Măguri Răcătau, Alexandru Livescu, au hotărât să se alăture social-democraților clujeni.

Echipa PMP Ceanu Mare s-a alăturat social democraților clujeni! Bun venit domnului Virgil Păcurar, primar Ceanu Mare. Bun venit întregii echipe. Acest moment marchează un nou început pentru dezvoltarea comunității din Ceanu Mare. Prin colaborarea noastră, vom promova proiecte de infrastructură și servicii menite să îmbunătățească calitatea vieții locuitorilor din Ceanu Mare, printre care:
• Modernizarea drumurilor;
•Îmbunătățirea rețelei de apă și canalizare;
• Construirea de școli moderne și baze sportive.

De asemenea, vom sprijini dezvoltarea fermelor agricole și a unităților de procesare a produselor agricole, contribuind astfel la diversificarea și creșterea durabilă a economiei locale. Împreună, asigurăm dezvoltarea Comunei Ceanu-Mare. Împreună, sub umbrela social-democrației, construim un Cluj mai bun pentru toți locuitorii săi”, au transmis reprezentanții PSD Cluj.

Bun venit în echipa PSD Cluj, Livescu Alexandru. Mânat de dorința de a dezvolta permanent comunitatea, primarul independent din Măguri Răcătău, Alexandru Livescu, a hotărât acum să se alăture echipei social-democraților clujeni, conștient fiind că doar împreună suntem mai puternici.

Cu un lider puternic și dedicat, sprijinit de o echipă determinată și unită, cu siguranță dezvoltarea comunei Măguri Răcătău va cunoaște noi perspective. Ne așteaptă împreună noi provocări și o colaborare puternică pentru o comunitate mai puternică”, au mai anunțat pesediștii clujeni.

Comenteaza