PSD Cluj, atac la preşedintele Consiliului Judeţean

PSD Cluj, atac la preşedintele Consiliului Judeţean
PSD Cluj îi cere explicaţii preşedintelui Consiliului Judeţean, Alin Tişe, după ce acesta din urmă a anunţat că în toamnă toţi elevii care intră în clasa I vor primi un ghiozdan gratuit. "Este o acţiune de campanie electorală în care se foloseşte de copiii de clasa I", acuză PSD.


">

"Noi considerăm că demersul preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj este cel mai recent exemplu de diletantism şi arhaism electoral", spune vicepreşedintele PSD Cluj Aurelia Cristea. Aceasta, pentru că acţiunea lui Tişe ar urma să aibă loc "cu doar câteva luni înainte de campania electorală pentru alegerile locale din 2012".

Demersul lui Tişe ar urma să fie analizat de consilierii judeţeni în următoarea şedinţă a forului deliberativ, iar consilierul Mihaela Rozor spune că grupul de consilieri judeţeni ai PSD Cluj "va amenda în plen proiectul de hotărâre al lui Tişe şi vom cere stabilirea unor criterii prin care să avem un punctaj în baza căruia să fie acordate aceste ghiozdane". "Cu diferenţa de buget putem să le acordăm şi rechizite celor care au nevoie cu adevărat", adaugă ea, precizând că nu se opune proiectului "dar trebuie să îi ajutăm pe cei care au nevoie şi îl atenţionăm pe Tişe că voturile clujenilor nu pot fi cumpărate cu ghiozdane".

"Probabil dacă lăsăm totul în grija actualului preşedinte al CJ, în toamnă toţi elevii de clasa I vor avea ghizdane portocalii cu numele lui inscripţionat pe ele. În plus, rămâne de văzut exact de unde s-a gândit Tişe să ia aceste fonduri din moment ce la solicitarea mea de a creşte nivelul alocaţiei de hrană din centrele judeţene de îngrijire şi protecţie a copilului, am reuşit să găsim doar 1 leu / zi în plus faţă de suma pe care o aveam iniţial", a mai arătat Rozor.

"Suntem convinşi că demersul actualului preşedinte al CJ nu este altceva decât o acţiune preelectorală", a mai acuzat Cristea.

 

Comenteaza