PSD Cluj, croșeu de dreapta: "Au compromis marile proiecte. Demisia!". PNL Cluj, lovitură la ficat: "Ciuma roşie încearcă să viruseze dezvoltarea judeţului"

PSD Cluj, croșeu de dreapta: "Au compromis marile proiecte. Demisia!". PNL Cluj, lovitură la ficat: "Ciuma roşie încearcă să viruseze dezvoltarea judeţului"

Într-un dialog de la depărtare, dus prin intermediul comunicatelor de presă, cei doi adversari se atacă reciproc. Terenul de luptă: Consiliul Județean. Casus belli: proiectele de dezvoltare. PSD susține că "majoritatea liberală şi Alin Tişe au blocat şi proiectele zonale care aduceau un plus dezvoltării judeţului", în timp ce PNL spune despre social-democrați că sunt "un cor al bocitoarelor care se peniblizează cu fiecare ieşire în spaţiul public".

"Alin Tişe trebuie să demisioneze! A compromis toate proiectele importante ale judeţului Cluj!", este atacul lansat joi de PSD Cluj. Liberalii clujeni răspund vineri, tot printr-un comunicat trimis presei: "Dezvoltarea judeţului Cluj, virusată de ciuma roşie!".

PSD, atac la preşedintele CJ: Demisia!

"Grupul consilierilor judeţeni social-democraţi îi solicită demisia preşedintelui Consiliului Judeţean Cluj, după ce în doi ani a reuşit să compromită toate proiectele importante ale judeţului Cluj", se arată în comunicatul de presă al social-democraţilor clujeni. PSD îl consideră pe Alin Tişe responsabil pentru gestiunea proiectului Centrul de Management Integrat al Deşeurilor, "care nici în 2018 nu a fost finalizat", pentru starea drumurilor judeţene, pentru "compromiterea" proiectelor parcurilor industriale TETAROM IV şi V şi pentru problema sediului spitalului de copii, " o promisiune electorală neonorată".

"Inconştienţi fiind, majoritatea liberală şi Alin Tişe au blocat şi proiectele zonale care aduceau un plus dezvoltării judeţului, singurul argument fiind că PSD era iniţiatorul acestor proiecte: Abatorul de la Iclod şi Centrul de colectare a prooduselor agricole, fructe și legume din municipiul Câmpia Turzii", mai spun pesediştii clujeni, care susţin că "în tot acest interval, Guvernul României, prin PNDL II a ajutat dezvoltarea comunităţilor judeţului Cluj, finanţând proiecte în valoare de 150 milioane euro".

PNL contraatacă: Pesediștii, "un cor al bocitoarelor" 

Liberalii de la Cluj au răspuns vineri la atacul PSD: "Parlamentarii şi consilierii judeţeni ai PSD Cluj, exponenţii celui mai incompetent partid de guvernământ din istoria României, se erijează de ceva timp într-un cor al bocitoarelor care se peniblizează cu fiecare ieşire în spaţiul public. Domnii de la PSD au făcut mai nou o pasiune din a solicita demisii, fără a avea măcar bunul simţ să propună şi soluţii la aşa-zisele probleme pe care le invocă. Realizăm că, de fapt, cerem prea mult de la aceşti sabotori, având în vedere că, la Guvernare fiind, nu au avut capacitatea de a face lobby la Bucureşti, astfel încât marile proiecte ale judeţului să fie finanţate cu prioritate, în speţă Centura Metropolitană a Clujului sau Spitalul Regional de Urgenţă".

"Aşa cum am mai precizat şi cu alte ocazii, pentru aceste proiecte există fonduri aprobate de Comisia Europeană însă, din cauza incompetenţei Guvernului PSD-ALDE, Clujul este blocat sistematic de la finanţare. Este mai mult decât evident faptul că ciuma roşie încearcă din răsputeri să virusese dezvoltarea judeţului, iar acest lucru este confirmat recent şi prin votul împotrivă dat de către consilierii judeţeni ai PSD la proiectul de alocare a sumei de 8 milioane de Lei către Unităţile Administrativ Teritoriale din Cluj", au susținut reprezentanții PNL.

"Nu ne așteptăm ca PSD să înțeleagă toate eforturile făcute de către administrația liberală dar sperăm totuși că vor avea decența de a nu mai sabota proiectele şi, implicit, pe toţi cetăţenii judeţului Cluj", au conchis liberalii de la Cluj.

Etichete
Comenteaza